Silverstone potvrdio vikend sa sprint kvalifikacijama

Izdvojeno

Lovro Andraka

Prije 3 godina 1 min 4 komentara

Organizatori VN Velike Britanije u Silverstoneu potvrdili su kako će na njihovoj stazi biti održan prvi F1 vikend sa sprint kvalifikacijama.

Prekjučer je potvrđeno kako će F1 ove sezone isprobati novi format na dvjema europskim stazama i jednoj izvan Europe, a o Silverstoneu se pričalo kao opciji i davno prije službene potvrde formata. Monza i Interlagos su zasad favoriti za ostala dva probna vikenda.

“Iznimno smo uzbuđeni zbog toga što će gledatelji na Silverstoneu biti prvi koji će iskusiti F1 format sa sprint kvalifikacijama na ovogodišnjoj VN Velike Britanije”, rekao je Stuart Pringle, izvršni direktor Silverstonea.

“Publika petkom i subotom na Silverstoneu vjerojatno je najbrojnija u F1 kalendaru i s obzirom na sušu događaja uživo 2020., ova godina neće biti iznimka.”

“S obzirom na to da smo prodali gotovo sve ulaznice za nedjelju, subota sada predstavlja sjajnu priliku fanovima da vide F1 utrku na Silverstoneu ovog ljeta.”

VN Velike Britanije na rasporedu je od 16. do 18. srpnja, kao deseta utrka prvenstva. Ovog vikenda vozi se treća, VN Portugala.


Odgovor

4 komentara

  1. Ferrari
    Boris_CRO Prikaži

    Prodali su sve ulaznice kaže :D. Pune tribine. Ne znam englezeri, nekako se Japanci ne pripremaju za tisuće gledatelja na Olimpijadi. Ali opet ako su se ugledali na mjere u RH glede Covida koje se nisu primjenjivale na reliju možda će i oni tako. Maske nula, gužba na 100, udri Mile.



    1
    1

    0
  2. Blue Flag
    Tow Pie Pie Prikaži

    Off topic. Čuo sam da je VN Kanade otkazana i da će ju zamjeniti VN Turske. Šteta za Kanadu ali super za Tursku! Volim obje staze.



    3
    3

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.