Bok! F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. Stoga, kako bismo mogli nastaviti raditi ono što radimo od 2015. - molimo da za ovu stranicu onemogućite AdBlock. Hvala :)

04 Španjolska – live chat
04 Španjolska – live chat

Silverstone potvrdio vikend sa sprint kvalifikacijama

Lovro Andraka

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Silverstone potvrdio vikend sa sprint kvalifikacijama

Lovro Andraka

Organizatori VN Velike Britanije u Silverstoneu potvrdili su kako će na njihovoj stazi biti održan prvi F1 vikend sa sprint kvalifikacijama.

Prekjučer je potvrđeno kako će F1 ove sezone isprobati novi format na dvjema europskim stazama i jednoj izvan Europe, a o Silverstoneu se pričalo kao opciji i davno prije službene potvrde formata. Monza i Interlagos su zasad favoriti za ostala dva probna vikenda.

“Iznimno smo uzbuđeni zbog toga što će gledatelji na Silverstoneu biti prvi koji će iskusiti F1 format sa sprint kvalifikacijama na ovogodišnjoj VN Velike Britanije”, rekao je Stuart Pringle, izvršni direktor Silverstonea.

“Publika petkom i subotom na Silverstoneu vjerojatno je najbrojnija u F1 kalendaru i s obzirom na sušu događaja uživo 2020., ova godina neće biti iznimka.”

“S obzirom na to da smo prodali gotovo sve ulaznice za nedjelju, subota sada predstavlja sjajnu priliku fanovima da vide F1 utrku na Silverstoneu ovog ljeta.”

VN Velike Britanije na rasporedu je od 16. do 18. srpnja, kao deseta utrka prvenstva. Ovog vikenda vozi se treća, VN Portugala.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Kico i  Zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako vam se sviđa ovo što radimo, podržite nas iznosom po volji na PayPal.

Lovro Andraka
Pulsmedia autor
816 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

4 komentara

 1. Prodali su sve ulaznice kaže :D. Pune tribine. Ne znam englezeri, nekako se Japanci ne pripremaju za tisuće gledatelja na Olimpijadi. Ali opet ako su se ugledali na mjere u RH glede Covida koje se nisu primjenjivale na reliju možda će i oni tako. Maske nula, gužba na 100, udri Mile.  1

  0
 2. Blue Flag Tow Pie Pie Prikaži

  Off topic. Čuo sam da je VN Kanade otkazana i da će ju zamjeniti VN Turske. Šteta za Kanadu ali super za Tursku! Volim obje staze.  3

  0