Horner: Portugal i Španjolska će nam biti dva najveća izazova

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 3 godina 1 min 4 komentara

Red Bull je ovu sezonu započeo u vrlo dobroj formi. Na prvoj utrci Max Verstappen je bio drugi, a tri tjedna kasnije u Imoli je odnio svoju prvu ovosezonsku pobjedu.

Christian Horner kaže da će iduće dvije utrke, Portugal i Španjolska, pokazati što zapravo mogu očekivati od ove godine.

“Ispred nas je dvostruki vikend – odlazimo u Portugal pa u Španjolsku. To su dvije sjajne staze, ali za njih očekujemo da će igrati na jače strane Mercedesovog bolida. Barem ako je suditi prema prošlogodišnjim podacima.”

“Portimao je prošle godine bio sjajan dodatak kalendaru. Nadamo se da će podloga biti malo bolja nego prošle godine kad je bila dosta skliska. Barcelona je staza s koje imamo jako puno podataka i bit će zanimljivo vidjeti tko će tamo prevladati.”

“Uzbuđen sam zbog obje utrke i mogu vam garantirati da smo puni energije i motivacije. Ako budemo mogli pritisnuti Mercedes na tim stazama onda je to dobar znak za nas za ostatak godine. Uvijek sam govorio da ćemo trebati četiri utrke da vidimo kako tko stoji s formom. Ovo je pravi test.”


Odgovor

4 komentara

  1. Ayrton Senna
    LR7 Prikaži

    Totin poučak:prebaci uteg favorita na konkurenta! Neka,neka…Za nas foteljaše je jasno da su nikada poravnatiji!!!



    10
    8

    2
    • Ferrari
      Boris_CRO Prikaži

      Ali ipak vidim Mercedes kao malo jači. To je bilo i 2018. i u dijelu godine kada je Ferrari imao dosta potencijala Mercedes je uvijek bio malo po mnogočemu. Još nemamo sezonu kada Mercedes mora stizati, a bodovno je sve gora situacija.



      12
      12

      0
  2. Mercedes
    Har Kl Donator Prikaži

    Slijedeća dva vikenda su ključna :chill:



    12
    10

    2
  3. Juan Manuel Fangio
    veki66 Donator Prikaži

    Prvi put u hibridnoj eri netko izravno ugrozava Mercedes….i to mi je drago, Red Bull sa Maxom izgleda odlicno,mislim i da ce Perez proradit za koju utrku,uglavnom konacno se cini da ih netko moze skinit….ali moraju bit spremni da svaku gresku Mercedesa iskoriste trenutno,i grijesit sto manje. Po meni prvu utrku sezone zeznio box Red Bulla,to su morali bolje iskombinirat i Max pobjedjuje……takve stvari im se ne smiju dogadajt ako misle pobijedit Mercedes i LH….


    0
    -1

    1

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.