Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Wolff traži zamjenika kako bi mogao “izići iz ovog ludila”

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Wolff traži zamjenika kako bi mogao “izići iz ovog ludila”

Ante Vetma

Mercedesov šef Toto Wolff kaže da traži kvalitetnu zamjenu za svoju poziciju kako bi se mogao povući iz “ovog ludila”.

Već se neko vrijeme špekulira o tome kako Wolff odlazi s mjesta šefa Mercedesove ekipe, unatoč kupovini trećini dionica još u prosincu prošle godine. Austrijanac je sad otkrio da je upitao Jamesa Allisona je li zainteresiran za tu poziciju:

“James i ja razgovaramo nekoliko puta svaki dan i potpuno smo koordinirani po pitanju strateških odluka unutar Mercedes Motorsporta i Mercedes GP-a.”

“Puno prije razgovora o glavnom tehničkom službeniku razgovarali smo i o poziciji šefa ekipe. On je jasno poručio kako to nije za njega.”

“Od tada, naravno, razmišljam i gledam što se događa oko nas i tko radi dobar posao kako bih napokon mogao odstupiti od ovog ludila.”

Mercedes je prije nekoliko tjedana objavio kako Allison odlazi s mjesta tehničkog direktora i preuzima novu ulogu “glavnog tehničkog službenika”.

“James je veliki čimbenik u ovoj ekipi, ne samo kao briljantan inženjer već i kao vođa. Dobro shvaća i ima dobar pregled događanja u Formuli 1, i šire od tehničkih tema.”

“On je moj partner kad su u pitanju strateški i politički razgovori. Osim toga, sve je više uključen u druge odsjeke i trkaće programe koje imamo. Bio je logičan korak učiniti ga mojim tehničkim blizancem. Ja sam također glava Mercedes Motorsporta pa ima smisla imati tehničkog direktora za sav motosport.”

“Ideja mu se svidjela i radili smo godinu dana na tome.”

Zadnji donatori:
zekohonda
zekohonda
Vordas

Pretplatnici:
lukarak
vlado
Renault_F1_team
Ciki-F1
Djuvedj
Become a Patron!

Bok , F1puls autori su dosad napisali 10139 vijesti i tekstova. Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
4076 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

7 komentara

 1. Ferrari sisavac Donator Prikaži

  Toto trazi zamjenu, RedBull “krade” inzenjere Mercedesu…
  Da se ne sprema neka pedala Mercedesa? 🤔  5

  3
 2. Michael Schumacher ZJ11 Prikaži

  Meni ovo lici da se trazi izlaz ako ove godine red bull odnese naslove i ako nagodinu ne pogode sa novim pravilima, lako je biti sef kad si brzi 0.5-1 sekunde po krugu.

  Budemo zivi pa vidjeli.  13

  12
 3. Ross Brawn Tuzlaensis novinar Prikaži

  Čuj “ludila”. Sedam konstruktorskih i vozačkih titula u sedam sezona, sve dominantne i sigurne. Kako li bi ti onda tek Ferrari vodio, hajde barem sada znamo da nisi kadar i kandidat za takvo nešto.  2

  7
 4. Mika Hakkinen slavenko Prikaži

  Znači ode ti na kraju godine, a i Lujo s tobom, sretno Vam bilo obojici 😘  3

  1
 5. Evo noći, evo ludila, mjesec izlazi, izlazim i ja….  1

  0