Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Norris: Sve sam za*ebao u posljednjem krugu

Luka Softić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Norris: Sve sam za*ebao u posljednjem krugu

Luka Softić

Lando Norris odao je svoje rastreseno raspoloženje priznavši da je “za*ebao” priliku za start iz drugog reda. Na puno otvorenijim kvalifikacijama nego što smo navikli, McLarenov vozač bio je jedna od svjetlih točaka subote u Imoli radi konzistentnog pariranja brzini Mercedesa i Red Bulla.

U posljednjem pokušaju je postavio prva dva sektora s ljubičastim vremenima te se na trenutak činilo da je moguć čak i pole-position za mladog Britanca.

Ipak, deveti zavoj se još jednom pokazao koban te je zbog izlaska van staze sa sva četiri kotača Norrisu poništen krug zbog čega će utrku započeti sa sedme startne pozicije, jedne iza momčadskog kolege Daniela Ricciarda.

“Jako sam razočaran i ljut na sebe. Imali smo jako dobar dan sve do zadnjeg kruga. Momčad je odradila izvrstan posao. Bolid je uistinu oživio u kvalifikacijama, napravili smo puno poboljšanja u petak. Međutim na jedinom krugu na kojem nije smjelo biti grešaka, ja sam sve za*ebao.”

“Ono što ljudi ne uviđaju je da nije isto za svakoga. To je bila moja greška, ja sam zaribao. Izvana izgleda kao da je puno lakše ostati unutar linija. Kad si u Q3 i imaš mogućnost biti drugi ili treći, ostvariti svoj najbolji rezultat u kvalifikacijama, pritišćeš i voziš na tolikoj brzini u brzom zavoju, a promašiš za ovoliko malo…”

“Jako sam zadovoljan s poslom kojeg je obavila momčad, nismo najbolje započeli vikend, mučili smo se na početku, ali smo puno naučili o bolidu tijekom treninga i popravili dosta toga u odnosu na Bahrain. Svi su odradili dobar posao osim mene.”

Zadnji donatori:
zekohonda
zekohonda
Vordas

Pretplatnici:
lukarak
vlado
Renault_F1_team
Ciki-F1
Djuvedj
Become a Patron!

Bok , F1puls autori su dosad napisali 10139 vijesti i tekstova. Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Luka Softić
Pulsmedia autor
77 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Mclaren raca Prikaži

    U svakom slučaju šteta. Da je samo mrvicu pripazio, mogao je bar iz drugog reda krenuti


    0

    0