Norris: Sve sam za*ebao u posljednjem krugu

Izdvojeno

Luka Softić

Prije 3 godina 2 min 1 komentara

Lando Norris odao je svoje rastreseno raspoloženje priznavši da je “za*ebao” priliku za start iz drugog reda. Na puno otvorenijim kvalifikacijama nego što smo navikli, McLarenov vozač bio je jedna od svjetlih točaka subote u Imoli radi konzistentnog pariranja brzini Mercedesa i Red Bulla.

U posljednjem pokušaju je postavio prva dva sektora s ljubičastim vremenima te se na trenutak činilo da je moguć čak i pole-position za mladog Britanca.

Ipak, deveti zavoj se još jednom pokazao koban te je zbog izlaska van staze sa sva četiri kotača Norrisu poništen krug zbog čega će utrku započeti sa sedme startne pozicije, jedne iza momčadskog kolege Daniela Ricciarda.

“Jako sam razočaran i ljut na sebe. Imali smo jako dobar dan sve do zadnjeg kruga. Momčad je odradila izvrstan posao. Bolid je uistinu oživio u kvalifikacijama, napravili smo puno poboljšanja u petak. Međutim na jedinom krugu na kojem nije smjelo biti grešaka, ja sam sve za*ebao.”

“Ono što ljudi ne uviđaju je da nije isto za svakoga. To je bila moja greška, ja sam zaribao. Izvana izgleda kao da je puno lakše ostati unutar linija. Kad si u Q3 i imaš mogućnost biti drugi ili treći, ostvariti svoj najbolji rezultat u kvalifikacijama, pritišćeš i voziš na tolikoj brzini u brzom zavoju, a promašiš za ovoliko malo…”

“Jako sam zadovoljan s poslom kojeg je obavila momčad, nismo najbolje započeli vikend, mučili smo se na početku, ali smo puno naučili o bolidu tijekom treninga i popravili dosta toga u odnosu na Bahrain. Svi su odradili dobar posao osim mene.”


Odgovor

1 komentar

  1. Mclaren
    raca Prikaži

    U svakom slučaju šteta. Da je samo mrvicu pripazio, mogao je bar iz drugog reda krenuti


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.