F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Vettel: Drugo mjesto je bilo moguće

David Vidović

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Sebastian Vettel, Ferrari

Sebastian Vettel, Ferrari

Sebastian Vettel utrku u Japanu završio je na trećoj poziciji, dvije sekunde iza Rosberga, koji ga je pretekao indirektnim duelom, tako što je na zadnju promjenu guma otišao krug ranije i uspio mu oteti poziciju. Vettel je bio sretan nakon utrke, ali je priznao da ostaje žal za mogućim drugim mjestom.

“Bio sam sretan, ali i iznenađen kada sam vidio da je Rosbergova prednost kada sam izašao na stazu bila samo tri desetinke. Mislim da smo svi bili pomalo iznenađeni Rosbergovim krugom kada je izašao iz boksa, bio je jako brz. Pomislili smo da je prednost dovoljno velika prije ulaska u boks, ne možete reći da smo pogriješili. Naravno, na kraju je šteta prijeći cilj treći jer mislim da smo mogli ostati ispred Nice, i onda mu ne bi bilo lako preteći. Vidjeli ste i sami da se dugo mučio s Bottasom, teško je obići kada se približite drugom bolidu. Na kraju moramo prihvatiti da su ovaj put [Mercedesi] bili malo brži. Imali smo šansu, ali nema veze, lako je sada pričati. Dobar rezultat za momčad, treće i četvrto mjesto, puno bodova i sve se odlično završilo, s obzirom kako je izgledalo u subotu ujutro.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

David Vidović
Pulsmedia autor
320 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj