Russell odgovorio na glasine o tome da ne razgovara s Hamiltonom

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 3 godina 2 min 1 komentara

George Russell je prokomentirao novinska nagađanja o tome kako ne razgovara s Lewisom Hamiltonom rekavši da nema nikakvih problema s njime, te da je sve pogrešno shvaćeno.

Gašenju priče nije pomogao Toto Wolff koji je u nedavnom intervjuu na isto pitanje odgovorio da nije upoznat s bilo kakvim problemom između dvojca, ali da “može zamisliti da takvo što postoji jer je natjecateljska razina između njih dvojice vrlo visoka”.

Ipak, Russell kaže da u tome nema ništa:

“Mislim da je sve krenulo od toga kad ste me pitali jesam li razgovarao s Lewisom nakon Bahreina. I nismo razgovarali, kao što ne razgovaramo nakon bilo koje druge utrke.”

“Vozimo jedan protiv drugog. Ako bismo se susreli u paddocku – popričali bismo. Vidjeli smo se, pozdravili, i to je isto kao što je bilo od 2019. godine.”

“Naš odnos je isti kao s puno drugih vozača u paddocku, a to znači da je sve u potpunom redu. Nema nikakvih loših emocija i nikakvih problema između mene i Lewisa.”

Alexander Albon, inače blizak prijatelj Georgea Russella, kaže da bi on mogao izazvati Hamiltona već iduće sezone ako se nađu u istom bolidu. No, ako se Mercedes ne odluči na njegovu promociju i dade novu šansu Valtteriju Bottasu, Russell kaže da neće otići iz njihove obitelji:

“Mercedes mi je bio odan od prvog dana i trenutno mi ne pada na pamet da napravim takvo što. Imali su vjere u mene, ja imam u njih i vrijeme će pokazati.”

“Bilo je jasno od 2016. godine kad sam potpisao za Mercedes: ja moram odraditi svoj posao na stazi i prilike će doći. Tako je bilo kroz GP3, Formulu 2 i Formulu 1.”

“Očigledno, 2018. godine smo potpisali trogodišnji ugovor s Williamsom. Pričekat ćemo i vidjeti. Trenutno, kažem, nije mi palo na pamet da otiđem.”


Odgovor

1 komentar

  1. Mclaren
    Fittipaldi Prikaži

    Ova pauza od 3 tjedna dosadila Bogu i čovjeku, pa se svakakve maštarije i bezvezarije pišu da se ubije vrijeme i napune noviski stupci



    19
    17

    2

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.