Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Ricciardo se ispričao zbog komentara o “idiotima”

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Ricciardo se ispričao zbog komentara o “idiotima”

Ante Vetma

Daniel Ricciardo se ispričao zbog načina kako je oslovio administratore računa Formule 1 na društvenim mrežama. Kaže da je trebao “definitivno bolje birati riječi”, nakon što ih je nazvao idiotima.

“Čak i ako sam u tom trenutku pomislio da će se riječi izvući iz konteksta, znam da će se gurati taj narativ pa sam trebao biti pažljiviji.”

No, iako se ispričao zbog svojeg komentara, Ricciardo je i dalje kritičan prema onome što se radi:

“Ako izuzmemo taj moj komentar, rekao bih da je prošla godina bila sjajna za Formulu 1. Bilo je toliko različitih vozača na pobjedničkom postolju, bilo je toliko uzbudljivih utrka… Definitivno ne bih rekao da je to bila dosadna sezona.”

“Jednostavno smatram da je bilo boljih načina kako prikazati ovaj sport i sjajna postignuća određenih vozača, kao i njihova pretjecanja… Mislim da je bilo boljih priča koje su se trebale ispričati, a ne samo prikazati sudari.”

“To je moje mišljenje. Mislim da je ovaj sport bolji od toga. Mislim da smo bolji od prikazivanja čistih sudara. Postoje drugi sportovi koji funkcioniraju na taj način.”

Ricciardo kaže da se ovo odražava loše na vozače, ali i na F1 kao brend:

“Mi smo najtalentiraniji vozači na svijetu i vozimo nevjerojatne bolide. Naravno, kad pokažete sudar onda pokazujete našu slabiju stranu.”

“Naravno da griješimo, ali da sam ja zadužen za to – ja bih vjerojatno više naglasio bolje strane.”

Zadnji donatori:
zekohonda
zekohonda
Vordas

Pretplatnici:
lukarak
vlado
Renault_F1_team
Ciki-F1
Djuvedj
Become a Patron!

Bok , F1puls autori su dosad napisali 10139 vijesti i tekstova. Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
4076 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

7 komentara

 1. Charles Leclerc Vedo99 Prikaži

  susramlje  2

  0
 2. Nigel Mansell The Simpsons Prikaži

  Nisi trebao. Ta neka korektnost i ispričavanje za svaki qrac su bezvezna. Gdje si vidio ozbiljan sport bez beštimanja?
  Ljudi se voze 300 km/h i svako malo riskiraju život i onda očekivati od njih da se izražavaju i pričaju kao da su na raspravi hortikulturista gdje se raspravlja treba li se krizantema saditi na 10 ili pak na 12cm dubine.  8

  3
 3. Alain Prost Alain Prost Prikaži

  Riki ko Veljača.  5

  3
 4. Cutanje je zlato!!.uvijek bilo.
  Prvo ispeci pa onda reci!!.  2

  2
 5. Ayrton Senna maurich Donator Prikaži

  Meni ide na qrac da se za sve danas treba ispričavati, sve izjave proći kroz 52 filtera. Vjerojatno je netko mudar iz PR službe naredio da se ispriča, i pošto ovo nije 1985. nego 2021., on je to i morao napraviti. Najkul lik na gridu koji ima karizmu mora se ispričavati za svoje izjave. Bezveze.  13

  0