Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Momčad AlphaTaurija bi do VN Španjolske trebala ostvariti “lijep korak naprijed”

Katarina Predovan

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Momčad AlphaTaurija bi do VN Španjolske trebala ostvariti “lijep korak naprijed”

Katarina Predovan

Tehnički direktor Jody Egginton kaže kako bi momčad AlphaTaurija trebala ostvariti lijepi korak prema naprijed do VN Španjolske s obzirom na dobru formu. Gasly je na kvalifikacijama za VN Bahreina izborio petu poziciju, no nije ju uspio zadržati zbog oštećenja na prednjem krilu koje je zadobio na samom startu utrke. Njegov momčadski kolega Yuki Tsunoda je također imao dobar nastup, završivši na devetoj poziciji sa dva boda.

Šef momčadi Franz Tost je također zadovoljan prvom utrkom, no rekao je kako još trebaju pričekati nekoliko utrka da bi vidjeli u kakvoj se formi nalaze. Egginton je rekao kako će u sljedećih nekoliko utrka postupno raditi na aerodinamičkim nadogradnjama.

“Već imamo plan razvoja.”

“To je aerodinamika. Podnice su se dramatično promijenile zbog promjene propisa, te difuzor i način na koji bolid aerodinamički funkcionira sa stražnje strane.”

“Svi su pokušavali oporaviti to što je izgubljeno. Mi smo vratili solidan dio izgubljenog i sad pokušavamo raditi na povećanju operativnog okvira, dati bolidu širi okvir u kojem bi imao dobre performanse. Pogotovo se to odnosi na sporije zavoje, tada vozač može to bolje iskoristiti.”

Egginton je dodao i kako se još uvijek bavi podacima sa predsezonskih testiranja, s obzirom da su se odvijala samo dva tjedna prije početka sezone. S obzirom na pauzu od tri tjedna između prve i druge utrke sezone, rekao je kako su usredotočeni na nadogradnje:

“Mislim da imamo dobar uvid u to što je bolid i to vam onda omogućuje da kažete ‘U redu, što točno želite postići?'”

“Imati ćemo nekoliko novih komponenti u Imoli, imati ćemo nekoliko i u Portugalu. Imati ćemo nekoliko novih komponenti u Španjolskoj, to je proces koji traje. Do Španjolske bismo trebali imati lijep korak naprijed.”

Jody Egginton

Zadnji donatori:
zekohonda
zekohonda
Vordas
Sluno13
limitmaker1

Pretplatnici:
lukarak
vlado
Renault_F1_team
Ciki-F1
Djuvedj
Become a Patron!

Bok , F1puls autori su dosad napisali 10135 vijesti i tekstova. Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Katarina Predovan
Pulsmedia autor
250 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #AlphaTauri#Egginton

Komentiraj