Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Ferrari: Simulacija dužih stintova sad je kompromitirana

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Ferrari: Simulacija dužih stintova sad je kompromitirana

Ante Vetma

Ferrarijev sportski direktor Laurent Makies kaže da je na procedure unutar ekipe utjecalo skraćivanje prva dva slobodna treninga s 90 na 60 minuta, te da će se ove sezone morati donositi određene odluke kako bi se najkvalitetnije iskoristilo preostalo vrijeme.

Mekies smatra da je na prvom vikendu ove sezone posebno kompromitirano testiranje dužih stintova.

“Barem tijekom prvog slobodnog treninga više ne možete iskušavati duže stintove. Nitko to nije radio, a možda ćemo u budućnosti ponovo početi. Trenutno – takva praksa će nestati i gubimo te podatke.”

Pojasnio je i promjenu procedure:

“Više ne možete odraditi dugi stint s dvije različite gume kod svakog vozača. Morat ćemo prije početka sesije odrediti tko će isprobati mekšu, a tko će isprobati srednje tvrdu komponentu. Inače više nećemo imati podatke za usporedbu kako različite komponente funkcioniraju.”

Iz Ferrarija zaključuju da će ova promjena tražiti još više timskog rada.

Zadnji donatori:
zekohonda
zekohonda
Vordas

Pretplatnici:
lukarak
vlado
Renault_F1_team
Ciki-F1
Djuvedj
Become a Patron!

Bok , F1puls autori su dosad napisali 10139 vijesti i tekstova. Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
4076 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Ferrari#Mekies

Komentiraj

5 komentara

 1. “Iz Ferrarija zaključuju da će ova promjena tražiti još više timskog rada.”

  Ferrarijevci su inače poznati po uigranom timskom radu, pravovremenim reakcijama i profesionalnom pristupu u kritičkim situacijama.

  Radujmo se  16

  3
  • Uvjeren sam da će Ferrari osvojiti barem 1 naslov do 2050. I danas su na putu da dođu na put za titulu, ko Obilinović na 80%.   10

   1
  • Fernando Alonso 14 tapa-tapa Prikaži

   Treba imat na umu da sve silne titule koje Ferkan ima nisu pale sa neba. Istina, trenutno nisu u nekoj zavidnoj formi ali to ne znači da baš svaki put kažu glupost-dapace izgledaju da pokušavaju izvuc najbolje iz postojeće situacije i kolko vidim oprezni su u izjavama. Greške se desavaju i desavat će se i to je dio igre…   12

   2
 2. Sretan i blagoslovljen Uskrs svima! Pozdrav iz Dubrovnika 🙂  22

  0