F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Verstappen dobio kaznu 3 dodatna mjesta na gridu

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Max Verstappen, Toro Rosso

Max Verstappen, Toro Rosso

Max Verstappen dobio je kaznu 3 dodatna mjesta na gridu nakon se kvalificirao na 15 mjesto. Vozač Toro Rossa se zaustavio na stazi nakon što je njegov bolid otkazao poslušnost, ali su suci procijenili da je zaustavio bolid na trkaćoj liniji i zbog toga je dobio kaznu.

“Bolid 33 je iznenada izgubio snagu na izlazu iz 11. zavoja. Vozač se najprije pomaknuo na lijevu stranu staze gdje je bilo sigurno, a prije nego se u potpunosti zaustavio – vratio se udesno na trkaću liniju.”

“To je prouzročilo dvostruke žute zastave i ugrozilo nadolazeće vozače,” zaključili su suci.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3336 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

 1. Emerson Fittipaldi diesel Prikaži

  Šteta, ali barem ćemo imati opet dobru predstavu. Čovjek zna što radi i gotovo sam siguran da će doći do bodova ako ne bude problema.


  0

  0
 2. Kod Maxa 3 mjesta gore-dolje, ne znače ništa.


  0

  0