Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

VN Bahreina – Puls chat

Pulsmedia portal

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

VN Bahreina – Puls chat

Pulsmedia portal

S početkom nove sezone počinjemo sa starom dobrom praksom Puls chat prozora. Istom chatu možete pristupiti na dva načina:
1) Live chat s punim dizajnom stranice
2) Live chat bez ometanja (poput messaging aplikacije, prikladno ako pristupate s mobitela)

Zadnji donatori:
jenson
zekohonda

Patreoni:
lukarak
Become a Patron!

Bok , F1puls autori su dosad napisali 10070 vijesti i tekstova. Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Pulsmedia portal
Pulsmedia autor
173 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

3 komentara

 1. Pascal Wehrlein 94 Wehrlein94 Prikaži

  Perez starta iz boxa


  0

  0
 2. Ima netko nekakav streeam koji zapravo radi za razliku od onih koje sam ja iskopao?


  0

  0
 3. Znači savršeno, naravno ja kao ja nisam uopće provjeravao ništa pred sezonu kao ni prošlih godina. Upalim danas max tv i vidim da je F1 na sprot klubu koji nemam, a arena sport koji imam i na kojem se je prije prenosila F1 vise nema utrke f1. Ok, idem upaliti njemački rtl, mislim si poslužiti će. Kad ono mauna i tamo, nema ničega o f1 a utrka samo što ne pocne. Odem na stream na kojem sam znao nekada pogledati neke utrke ili nogomet a ono vidim malo pred start, pa zašteka, pa vidim jednog u pjesku, pa zaštela pa vidim vsc i laku noć. Baš sam lijepo prošao za prvu ovogodišnju utrku. Hvala Bogu pa ću za 3mj otkantat max tv skupa sa ht pretplatom za mob. Plaćao sam to samo zbog gledanja F1 , no sada se na areni može možda mjesečno pogledati par tekmi sve ostalo su nekakve snimke ili nekakav drugorazredni sport.


  0

  0