Bok! F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. Stoga, kako bismo mogli nastaviti raditi ono što radimo od 2015. - molimo da za ovu stranicu onemogućite AdBlock. Hvala :)

Zhou prošao bez kazne uz opomenu, Vips diskvalificiran, Pourchaire na pole positionu na prvoj sprint utrci!

Luka Kolak

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Formula 2

Zhou prošao bez kazne uz opomenu, Vips diskvalificiran, Pourchaire na pole positionu na prvoj sprint utrci!

Luka Kolak

Dosta zanimljivih vijesti je došlo nakon prvi F2 kvalifikacija ove sezone. Guanyu Zhou je za samo tri tisućinke uzeo pole position ispred Christiana Lundgarda, no našao se pod istragom zbog toga što je dva puta prošao pored kockaste zastave. Nakon što su suci pregledali cijelu situaciju ipak su Kinezu samo dali opomenu te je uspio zadržati najbolju startnu poziciju za glavnu utrku u nedjelju.

Današnju prvu sprint utrku će kinski vozač starati s desete pozicije, dok će na najbolju poziciju zasjesti najmlađi na F2 gridu, Theo Pourchaire, nakon što je zbog tehničkih nepravilnosti na bolidu s kvalifikacija diskvalificiran Juri Vips.

Da još jednom podsjetimo. Rezultati prve sprint utrke određuju grid za drugu sprint utrku, odnosno, prvih deset plasiranih startaju obrnutim redosljedom. Prva sprint utrka je na rasporedu od 11:20, dok je druga od 17:40!

Podrži nas

Zadnji donatori:
HuMS32

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako vam se sviđa ovo što radimo, podržite nas iznosom po volji na PayPal.

Luka Kolak
Pulsmedia autor
317 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Formula 2#Zhou

Komentiraj