Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Leclerc predviđa još jednu tešku godinu za Ferrari

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Leclerc predviđa još jednu tešku godinu za Ferrari

Ante Vetma

Charles Leclerc je uoči prve utrke nove sezone izjavio kako ne očekuje brz oporavak od loše prošle sezone za njegovu ekipu.

Leclerc je prošle godine ostvario samo dva pobjednička postolja, a s ograničenjem razvoja za 2021. godinu pitanje je koliko je Ferrari uspio poboljšati bolid.

“Ako sam realističan, onda znam da će ovo biti vrlo teška sezona. Ali, to ne utječe na moju motivaciju.”

“Što se mene tiče – ako imam bolid koji je sposoban primjerice za 6. poziciju, onda uvijek pokušavam pronaći motivaciju da to nadmašim i pokušam biti treći, drugi ili prvi.”

“Što god da očekujemo od nas samih – uvijek nalazim motivaciju da pokušam nadmašiti ta očekivanja. Na taj način pristupam sezoni.”

Što se tiče predsezonskih testiranja, Leclerc kaže:

“Spremni smo koliko je moguće biti spreman. To su bila samo tri dana, što je duplo kraće nego ono na što smo naviknuti. Ali, mislim da smo odradili cijeli program, sve što smo htjeli. Mislim da je priprema bila dobra i sad preostaje da na stazi vidimo svoje realne performanse.”

Nakon što je Laurent Mekies nedavno izjavio da je njihova nova pogonska jedinica “veliki korak unaprijed” u usporedbi s prošlom godinom, Leclerc se ne zanosi:

“Mislim da moramo pričekati kvalifikacije kad svi budu vozili na maksimumu i onda ćemo vidjeti koliki smo korak napravili.”

Ipak, priznaje da je pozitivni pomak osjetan:

“Mislim da je balans malo bolji, kako se bolid ponaša u zavojima, od ulaska do izlaza. Malo je lakši za voziti i to je već lijepo.”

“Postoje pozitivni pokazatelji, ali ponavljam – teško je procijeniti dok ne budemo na samoj granici u kvalifikacijama.”

Zadnji donatori:
jenson
zekohonda

Patreoni:
lukarak
Become a Patron!

Bok , F1puls autori su dosad napisali 10070 vijesti i tekstova. Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
4050 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

5 komentara

 1. Pascal Wehrlein 94 Wehrlein94 Prikaži

  stvarno šteta što ne možemo gledati Leclerca u top ekipi  6

  4
 2. Ferrari nelinjo Prikaži

  Nista… Fokus na 2022! 😄  7

  2
 3. lukarak Donator Prikaži

  Kako ono bjese, “mlada smo momcad….”  5

  2
 4. Ferrari jura718 Prikaži

  Odmah se sjetim legendarnog memea. Ako mislite da je bol pri porodu teška, probajte biti navijač Ferrarija  11

  0
 5. Michael Schumacher Vordas Donator Prikaži

  Opet fikus sa fokusom. 😑
  Sad da vidimo Martine ako još i oni, e onda jbg.  2

  1