Bok! F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. Stoga, kako bismo mogli nastaviti raditi ono što radimo od 2015. - molimo da za ovu stranicu onemogućite AdBlock. Hvala :)

Ecclestoneu nedostaje stara Formula 1: Svijet se promijenio

Josip Vasilj

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Ecclestoneu nedostaje stara Formula 1: Svijet se promijenio

Josip Vasilj

Prošlo je nekoliko godina otkako se Bernie Ecclestone oprostio od Formule 1. Bivši šef Formule 1 radio je od ranih 70-ih pa sve do 2017. godine kada je dao ostavku. 

Ecclestoneu je sada 90 godina, a jedna od najtežih stvari u njegovim godinama je ta što su mnogi prijatelji oko njega umrli. U posljednje dvije godine, između ostalih, preminuli su Niki Lauda i Stirling Moss, a nedavno je preminula komentatorska legenda Murray Walker. 

“Potresu me takve vijesti”, priznaje Ecclestone. “Ta me činjenica podsjeća da ću i ja uskoro krenuti za njima, vjerojatno prije nego što želim.”

Walkerova smrt bila mu je posebno teška. 

“Stvarno sam se loše osjećao za Murraya. Učinio je nevjerojatno puno na promociji Formule 1. Bio je sjajan čovjek.”

Ecclestone je postao vlasnik trkačkog tima Brabham 1971. godine. Na te ranije godine gleda uglavnom s nostalgijom. 

“Žao mi je ljudi koji nisu bili u Formuli 1 šezdesetih, sedamdesetih ili osamdesetih. Ne kažem da je tada bilo bolje nego sada, samo kažem da je bilo drugačije”, rekao je Ecclestone.

Iznad svega, vidi drugačiju atmosferu između momčadi Formule 1.

“Svi smo si pomagali. Da neka momčad ima problem s motorom, druga bi mu dala novi,” objasnio je. “Nije se samo Formula 1 promijenila. Svijet se promijenio,” zaključio je Ecclestone. 

Podrži nas

Zadnji donatori:
HuMS32

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako vam se sviđa ovo što radimo, podržite nas iznosom po volji na PayPal.

Josip Vasilj
Pulsmedia autor
27 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Ecclestone

Komentiraj

2 komentara

  1. lukarak Donator Prikaži

    Ruzicaste naocale nostalgije…



    2

    2