Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Hulkenberg: Rezervno mjesto u Red Bullu nikad nije bila opcija

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Hulkenberg: Rezervno mjesto u Red Bullu nikad nije bila opcija

Ante Vetma

Nico Hulkenberg kaže da mjesto rezervnog vozača u Red Bullu nikad nije bila realna opcija za njega ove sezone. Štoviše, on bi mogao uskočiti u bolid Mercedesa ako se za to pokaže potreba, ali i u McLaren ili Aston Martin.

33-godišnji Nijemac kaže da je zaista bio zainteresiran za vozačko mjesto u Red Bullu, ali je na kraju ipak odlučeno da će ga dobiti Sergio Perez.

“Naravno da sam htio voziti za Red Bull, nema potrebe da to poričem.”

“Ali, to se nije ostvarilo. Na kraju krajeva, to je bila njihova odluka.”

“Što se tiče rezervnog mjesta – to nikad nije bila opcija. Cijela priča bila je oko vozačkog mjesta, ali to je otišlo Checu, kao što dobro znate.”

“Red Bull je brzo objavio da će njihov treći vozač biti Alex Albon pa su mi nakon toga pristupile neke druge ekipe.”

Svejedno, Hulkenberg je i dalje fokusiran na Formulu 1, iako nema stalni angažman:

“Meni je važno da ostanem u i oko Formule 1 i da zgrabim svaku priliku koja se ukaže. Istovremeno, jednim okom gledam na 2022. godinu.”

Zadnji donatori:
jenson
zekohonda

Patreoni:
lukarak
Become a Patron!

Bok , F1puls autori su dosad napisali 10064 vijesti i tekstova. Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
4050 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Hulkenberg#Red Bull

Komentiraj