F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Hülkenberg se ispričao Massi

David Vidović

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Nico Hulkenberg, Felipe Massa

Nico Hülkenberg i Felipe Massa imali su incident tijekom utrke u Singapuru nakon kojeg je Hülkenberg završio utrku i dobio tri mjesta kazne na startnom gridu za VN Japana. Massa je izlazio iz boksa dok se Hülkenberg približavao na stazi, niti jedan od njih nije želio popustiti i ponestalo je prostora u trećem zavoju za Massu. Zbog kontakta, Hülkenbergov bolid je doslovno odskočio u zaštitnu ogradu. Suci su jako brzo donijeli odluku da kazne Hülkenberga, čak tijekom utrke, bez saslušanja vozača. Massa kaže kako je Hülkenberg priznao pogrešku i nedugo nakon utrke se ispričao.

“Poslao mi je SMS i ispričao se, što je bilo lijepo. Možda je bio malo preoptimističan i previše ‘zatvorio vrata’ u zavoju, ali sada nema veze, pošteno od njega što je poslao poruku. Imao je dobru priliku da me pretekne, imao je bolje zagrijane gume i mogao je kočiti dosta kasnije. Da je ostao na desnoj strani, imao bi prednost u sljedećem zavoju i bio bi ispred. Jednostavno je skrenuo u zavoj prerano i nije ostavio niti malo mjesta.”

Svoju grešku je priznao i sam Hülkenberg nakon što je pregledao snimke incidenta.

“Trebao sam mu ostaviti mjesta, ipak je bio na unutarnjoj strani, a ja sam imao dosta mjesta desno. Ali i vidljivost je bila loša, posebno kada vozite jedan pored drugoga. Mislio sam da sam dovoljno ispred njega, ali očito da nije bilo tako, stoga prihvaćam krivicu.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

David Vidović
Pulsmedia autor
320 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara