Perez i Force India dogovorili suradnju za sljedeću sezonu

Izdvojeno

Luka Maloić

Prije 9 godina 2 min 1 komentara

Sergio Perez, Force India

Sergio Perez je potpisao ugovor s Force Indijom kojim se obvezuju na međusobnu vjernost 2016. godine. Lotus je navodno pokazao interes za Perezom i njegovim meksičkim sponzorima, ali Sergio je ipak ostao u svojoj momčadi.

“Vrlo sam sretan što mogu potvrditi da ostajem sa Sahara Force Indijom i dogodine. To znači da se mogu posvetiti važnijim stvarima – vožnji bolida i sakupljanju bodova za ekipu. Otkada sam došao ovamo, zaista sam napredovao kao vozač i osjećam da sada dajem maksimum. Osjećam veliki potencijal u ekipi i ovdje je mnogo dobre energije koja mi daje sigurnost za sljedeću sezonu. Mislim da možemo nastaviti ostvarivati sjajne rezultate. Želim zahvaliti Telemexu i Telcelu – za njihovu stalnu potporu koja je bila izuzetno važna u mojoj karijeri u proteklih 10 godina.”

Bob Fernley nije skrivao veselje potpisanim ugovorom.

“Imamo dva sjajna vozača koji se dobro slažu s ekipom. Guraju jedan drugoga cijelo vrijeme. Oboje su sjajni vozači. Nisam siguran da bi mogli napraviti bolji izbor. Mislim da su oba sretna što su u Force Indiji. Sami su donijeli ove odluke i očekujem nastavak sjajne suradnje.”

Ova vijest razveselit će Jean-Eric Vergnea i Kevina Magnussena jer su oni sada vjerojatno favoriti za zamjenu Romaina Grosjeana u Lotusu kojeg se povezuje sa mjestom u Haasu.


Odgovor

1 komentar

  1. Marros Prikaži

    Force India-Hulkenberg-Perez. Treča godina zaredom. Team of consistency.


    0
    0

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.