F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Perez i Force India dogovorili suradnju za sljedeću sezonu

Luka Maloić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Sergio Perez, Force India

Sergio Perez je potpisao ugovor s Force Indijom kojim se obvezuju na međusobnu vjernost 2016. godine. Lotus je navodno pokazao interes za Perezom i njegovim meksičkim sponzorima, ali Sergio je ipak ostao u svojoj momčadi.

“Vrlo sam sretan što mogu potvrditi da ostajem sa Sahara Force Indijom i dogodine. To znači da se mogu posvetiti važnijim stvarima – vožnji bolida i sakupljanju bodova za ekipu. Otkada sam došao ovamo, zaista sam napredovao kao vozač i osjećam da sada dajem maksimum. Osjećam veliki potencijal u ekipi i ovdje je mnogo dobre energije koja mi daje sigurnost za sljedeću sezonu. Mislim da možemo nastaviti ostvarivati sjajne rezultate. Želim zahvaliti Telemexu i Telcelu – za njihovu stalnu potporu koja je bila izuzetno važna u mojoj karijeri u proteklih 10 godina.”

Bob Fernley nije skrivao veselje potpisanim ugovorom.

“Imamo dva sjajna vozača koji se dobro slažu s ekipom. Guraju jedan drugoga cijelo vrijeme. Oboje su sjajni vozači. Nisam siguran da bi mogli napraviti bolji izbor. Mislim da su oba sretna što su u Force Indiji. Sami su donijeli ove odluke i očekujem nastavak sjajne suradnje.”

Ova vijest razveselit će Jean-Eric Vergnea i Kevina Magnussena jer su oni sada vjerojatno favoriti za zamjenu Romaina Grosjeana u Lotusu kojeg se povezuje sa mjestom u Haasu.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Luka Maloić
Pulsmedia autor
348 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Force India-Hulkenberg-Perez. Treča godina zaredom. Team of consistency.


    0

    0