F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Od iduće sezone bit će zabranjeno mijenjanje dizajna kaciga!

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Sebastian Vettel, Monako 2014.

Sebastian Vettel, Monako 2014.

Kako piše Autosport, FIA priprema novo pravilo koje će od ove godine braniti vozačima da mijenjaju dizajn svojih kaciga.

Šefovi Formule 1 zaključili su da takva praksa djeluje negativno po pitanju promocije sporta i time odbija fanove.

Podsjetimo, jedan od najekstremnijih primjera ove politike bio je Sebastian Vettel koji je tijekom svoje karijere koristio preko 60 različitih kaciga.

Visoki izvori prišapnuli su Autosportu da su se FIA i Bernie Ecclestone dogovorili da će svaki vozač imati samo jedan dizajn tijekom sezone, a prijedlog je navodno prihvaćen u Ženevi ovog tjedna.

Ovo, zajedno s pravilom o stalnom broju bolida za svakog vozača, bi trebalo omogućiti lakše prepoznavanje uživo na stazi i preko malih ekrana.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3324 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj