Započeo F2 test u Bahreinu: Beckmann najbrži prvog dana

Formula 2

Lovro Andraka

Prije 3 godina 2 min 0 komentara

Charouzov debitant David Beckmann postavio je najbrže vrijeme prvog dana predsezonskog testa Formule 2 u Bahreinu. Mladi Nijemac postavio je vrijeme 1:42.844, nešto manje od dvije desetinke ispred Dana Ticktuma koji ove sezone vozi za Carlin, a čije je vrijeme bilo najbrže u jutarnjem dijelu testa.

Mladići iz ART-a, Christian Lundgaard i Theo Pourchaire, zauzeli su treće i četvrto mjesto, no obojica su kasnili više od pola sekunde za Beckmannom. Unutar sekunde bili su još samo Hitechov Liam Lawson i Carlinov Jehan Daruvala.

Sedmi najbrži bio je Felipe Drugovich u UNI-Virtuosiju, dok je osmi bio drugi Hitech Jurija Vipsa. Najbržu desetoricu zaokružili su debitanti Oscar Piastri i Lirim Zendeli.

Jedini prekid dogodio se u jutarnjem dijelu sesije, kada je Richard Verschoor stao na stazi. Verschoor je jedini vozač koji nema potvrđeno mjesto, no očekuje se da će MP Motorsport odabrati upravo njega za cijelu sezonu.

Test traje do srijede, a momčadi svakog dana imaju šest sati vožnje na raspolaganju. Svakom vozaču dodijeljeno je šest setova tvrdih i dva seta mekih guma, isto koliko će im biti dostupno tijekom prvog trkaćeg vikenda koji se za dva tjedna također održava u Bahreinu.


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.