Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Ferrari uoči sezone pretumbava tehnički odsjek

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Ferrari uoči sezone pretumbava tehnički odsjek

Ante Vetma

Ferrari je objavio da je unutar ekipe došlo do novih promjena u strukturi tehničkog odsjeka uoči nove sezone.

Promjene za Ferrari nisu ništa strano, a posljednji put smo sličan scenarij gledali sredinom 2020. godine koja je bila njihova najgora u posljednjih 40 godina.

Tehnički odsjek podijeljen je na četiri sekcije, a čelni čovjek svake od njih odgovarat će Mattiji Binottu. Oni su Enrico Cardile (odsjek za šasiju), Enrico Gualtieri (pogonska jedinica), Laurent Mekies (trkaća sekcija) i Gianmaria Fulgenzi (lanac opskrbe).

Odsjek za šasiju reorganiziran je i unutar sebe prošlog srpnja, te je napravljena nova divizija za performanse koju vodi Cardile. Inženjerska aktivnost na stazi također će biti briga istog odsjeka.

Unutar tog odsjeka za šasiju David Sanchez će nadgledati koncept bolida, Fabio Montecchi će biti glavni za projektni inženjering, a djelatnosti vezane za bolid će voditi Diego Ioverno.

Ferrari je za ove promjene rekao da su napravljene s ciljem kako bi bili produktivniji u potrazi za maksimalnim performansama.

Bivši šef odsjeka za šasiju Simone Resta je sad na čelu novog, odvojenog odsjeka koji će nadgledati razvoj komponenti za kupce iz Haasa.

Mišljenje autora:

- Čime se baviš?
- Ja sam asistent regionalnog menadžera za nadgledanje koncepta bolida unutar divizije za performanse odsjeka za šasiju.

Zadnji donatori:
jenson
zekohonda

Patreoni:
lukarak
Become a Patron!

Bok , F1puls autori su dosad napisali 10070 vijesti i tekstova. Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
4050 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Ferrari

Komentiraj

10 komentara

 1. Mislim da bi lanac opskrbe mogao funkcionirat…
  Ostalo i ne baš….


  0

  0
 2. Kimi Raikkonen 7 senna66 Donator Prikaži

  Nikakva produktivnost već će sada Binottou biti lakše prebaciti odgovornost na druge. Nice one Mattia, nice one.  3

  0
 3. Ayrton Senna LR7 Prikaži

  Čuj to ‘pretumbava’ ba ha haa..Prevedeno; petljaju ponovno ilitiga mućkaju…A taman sam pomislio kako su tihi,pritajili se,marljivo rade da se prikradu potiho vrhu jel unazad par sezona su lajali na sva zvona kad ono kifla..Pred sezonu oni rezove rade..Nezz kaj bi čovjek mislio..A čisto sumnjam da gora olupina od ove zadnje nemre bit..


  0

  3
 4. David Croft Frantic Donator Prikaži

  Mlađi pomoćnik višeg asistenta zamjenika šefa pododjela “Karika” u odjelu “Klipovi” podsektora “Cilindri” sektora “Blok motora” – odjeljenje “Motor sa unutrašnjim sagorijevanjem”  6

  0
 5. Chase Carey hattrick Donator Prikaži

  Ko da isčitavam pljanove Manifesta komunističke partije i programa Saveza komunista Jugoslavije
  od nadležnog Komiteta konferencije organizacije SKJ. Sve drug do druga.. uz parolu “Rad, Red i Disciplina” ili onu “Mi gradimo prugu, pruga gradi nas!”  2

  2
 6. Mercedes Jester Donator Prikaži

  Carevi pogrešnih trenutaka. Ništa nisu naučili iz grešaka.  1

  0
 7. Brawn Gp F1 Zagorec Prikaži

  Ajoooooooj, imaju više voditelja odsjeka nego
  Top-Shop i E-bay zajedno
  🤣🤣


  0

  1
 8. lukarak Donator Prikaži

  Mlada su momcad pa su nasli bolji sistem.


  0

  1
 9. Sta oni pretumbaju to nestumba niko živ.
  Sreća pa ima puno drugi zanimljivi slučajeva u sezoni,
  Ric,Alo.Per,.Vet.
  Vec sam se navikao od njih!  1

  0