Izdvojeno

Haas o Mazepinu: Mislim da mu je Guenther rekao da je idiot

Piše: Ante Vetma

Prije 2 godina, 8 komentara

Procijenjeno vrijeme čitanja: 2 minuta

Nakon opće uzbune na društvenim mrežama zbog ponašanja Nikite Mazepina, Guenther Steiner kaže da je ekipa svjesna “snažnih reakcija” na Rusa.

Hashtag #SayNoToMazepin posao je trend nakon što je objavljen video na kojem se vidi kako se Mazepin s prijateljicom upušta u seksualni odnos, a iako je dio internetske publike zaključio da je to bilo nasilno ponašanje s Mazepinove strane, Haas nije odlučio poduzeti nikakve ozbiljnije mjere.

“To što je Nikita došao u tvornicu je bilo dobro za sve nas. To znači da se bliži početak sezone, da vam budem iskren.”

“I dalje razgovaramo s Nikitom o mnogim stvarima, uključujući i ono što se dogodilo krajem prošle sezone.”

“Odmah je preuzeo odgovornost za svoje ponašanje, ispričao se. Naučio je nešto iz ovog iskustva i poduzete su određene radnje, a on će ubuduće biti mudriji.”

“Reakcije na njega su na društvenim mrežama još uvijek snažne i toga smo svjesni. Poštujemo mišljenje ljudi i mogućnost da ga izražavaju, ali bez obzira na to – kao ekipa mislimo da smo pružili Nikiti najbolje moguće okruženje za učenje. Bahrein se ubrzano približava i koncetriramo se na ono što je ispred nas.”

Vlasnik ekipe Gene Haas je bio direktniji:

“Vjerojatno mu je Guenther rekao da je idiot i da se ne može tako ponašati, te da je bilo potpuno neprihvatljivo.”

“On je primio dosta kritika sa svih strana. Ima 21 godinu, mlad je i sigurno mu je teško podnijeti sve te reakcije. Nadam se da je naučio lekciju. Moramo vidjeti kako će se situacija razvijati. Odjek na društvenim mrežama je bio ekstremno jak; vjerojatno su htjeli da ga pogubimo zbog onog što je učinio, ali mi nismo smatrali da je to pravo rješenje.”

Komentiraj

8 komentara

 1. Stefan Bellof
  pigmalion Prikaži

  Dobrodošao kod Günther Steinera.  2

  0
 2. Ja si mislim da je Štajner ispred riječi “idiot” dodal i jednu prostu riječ 🤣🤣  2

  0
 3. Felipe Massa 19
  mrgud88 Prikaži

  Franz Tost je najbolje rekao za ovog klovna: “Ne moze se napraviti tigar od krave” 😂  1

  1
 4. Ayrton Senna
  LR7 Prikaži

  Steiner u svom elementu.Kralj bi po potrebi izvrijeđo i veće njuške od tu nekih mulaca..


  0

  0
 5. Ovo ”mislim” u naslovu članka i ”vjerojatno” u samom članku dovoljno govori. nek se ne zaboravi da je upravo taj IG modelčić objavio pipkanje na svom storyu kako bi dobio više lajkova.


  0

  0
 6. Mclaren
  raca Prikaži

  U biti, Rusi nisu loš narod. Međutim, strašno su bahati. To govorim iz svog iskustva sa njima u turizmu. Teže tome da se o njima priča, da ih se vidi kako imaju. Jednostavno, da budu u centru pažnje i za to su spremni platiti. Mazepin nije niša drugo do, tipični Rus


  0

  1

Novo na forumu

Otvori forum

Puls podržavaju

Mjesečni pretplatnici:


Naši zadnji donatori:

Doniraj

Molim?!

Bok , internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Zatvori ❌

Kolumne

Što smo jučer naučili od Fernanda Alonsa i Maxa Verstappena

Kontra mraku, kontra G-sili // Ante Vetma

Ova kolumna sadrži reklamne elemente Da vam je netko na kraju prošle sezone rekao da ćemo nakon prve utrke sezone gledati pokisla lica u Ferrariju i Mercedesu, te Aston Martin s Fernandom Alonsom na pobjedničkom postolju - rekli biste da je ispred nas turbouzbudljiva sezona I dobro biste rekli Da, Red Bull je naprijed, ali nakon onog što smo danas vidjeli - preko toga možemo prijeći, zar ne Red Bull zaslužuje titule narednih 25...

Tko je najveće iznenađenje uoči nove sezone? Može li Ferrari uzvratiti udarac?

Kontra mraku, kontra G-sili // Ante Vetma

Ova kolumna sadrži reklamne elemente Devedeset osam dana duge zimske hibernacije je iza nas i uz lijepo zagrijavanje kroz protekla tri dana testiranja u Bahreinu - vrijeme je za novu, 74 sezonu Svjetskog prvenstva Formule 1! Za većinu nas fanatika nekad su i dva prazna vikenda tijekom sezone predugačka, stoga ne treba pojašnjavati kako sporo prolaze zimski dani dok se čeka predstavljanje bolida I što se onda dogodi - ekipe godinu po...

Red Five

Oktanski koktel // Ante Maras

Brojevi u F1 od samih početaka su označavali samo redni poredak vozača i momčadi te su mnoge momčadi godinama imale iste brojeve, osim broja 1 koji je označavao aktualnoga prvaka (osim u sezonama 1993 i 1994 kad su prvaci otišli u mirovinu) Od 1996 broj na bolidu označava položaj u poretku sezonu prije, a od 2014 vozači biraju broj koji će nositi do kraja F1 karijere kao znak raspoznavanja te svaki broj kojeg su vozači odabrali ima...

Još kolumni