Lopez: Nije samo Renault kriv za 2014.

Tomislav Gogić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Lopez: Nije samo Renault kriv za 2014.

Tomislav Gogić

Pastor Maldonado, Lotus

Pastor Maldonado, Lotus

Jasno je da je izgubljen dio ljubavi između Lotusa i njihovog bivšeg dobavljača motora. Tim iz Enstonea, četvrti u ukupnom poretku 2012. i 2013. godine, spao je na osmo mjesto u poretku konstruktora u 2014. Vlasnik Gerard Lopez ne krivi Renault u potpunosti, ali se nada da ih čeka puno svjetlija budućnost s Mercedesom.

Novi Mercedesov motor učinit će razliku, iako krivac za katastrofalnu 2014. nije bio u potpunosti Renault.

Lopez priznaje da Lotus mora preuzeti dio krivnje. Otkrio je da su otpustili 100 radnika prošle godine te da je momčad sada obnovljena s 50 novih pojačanja, uglavnom u aerodinamičkom odjelu.

Puno se pisalo o tome kako odlaze kvalitetni ljudi, ali istina je da je tehnička ekipa koja je bila odgovorna za bolide 2012. i 2013., osim nekoliko poznatih odlazaka, ostala netaknuta. Platili smo cijenu i naučili. Ne broj zaposlenih nego učinkovitost rada. Znam timove s 850 zaposlenih koji nisu uspjeli godinama ono što su timovi s 500 zaposlenih učinili.

Lotus se nada da će s Mercedesom u 2015. biti bolji, a povratne informacije o novom, Mercedesom pogonjenom P23 su za sada pozitivne.

To je manje agresivan pristup. Ne samo zato što smo otišli predaleko s E22 nego i zbog toga što smo si zabili autogol s koncentriranjem na veću maksimalnu brzinu.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Jhkuiz5 i zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Tomislav Gogić
Pulsmedia autor
16 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Lotus

Komentiraj