Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Steiner: Od Micka očekujemo da ne ide glavom kroza zid

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Steiner: Od Micka očekujemo da ne ide glavom kroza zid

Ante Vetma

Haasov šef Gunther Steiner tvrdi da će biti savršeno zadovoljan ako Mick Schumacher iduće godine “ne bude išao glavom kroza zid” u svojoj prvoj sezoni.

Svjetski prvak Formule 2 ima reputaciju vozača koji u prvoj sezoni ima prosječne, ali ne i sjajne rezultate prije nego pronađe svoj ritam i brzinu. Steineru je to u redu:

“Nisam još surađivao s njim. Ali, kad pogledate njegove rezultate vidite da u prvoj sezoni, nije loš, u redu. Ali, uvijek bi u drugoj sezoni zasjao.”

“Mislim da je to zato što u prvoj sezoni analizira što bi mogao učiniti bolje, pa onda to kasnije i učini, umjesto da u prvoj sezoni ide glavom kroza zid.”

“Vrlo je smiren oko toga da u prvoj sezoni ne mora dokazati da pripada ovdje. To je točno ono što mi treba. Prva godina je godina učenja i to svi znamo. Bit će to tranzicijska godina. U idućoj sezoni želimo izvući najbolje iz naših vozača.”

Gunther Steiner

Schumacher priznaje da takav ritam nije njegova namjera nego mu jednostavno svo sakupljeno znanje iz prve godine uvijek pomogne kasnije da pokaže što zna.

“Naravno, nije mi uvijek cilj voziti dvije godine. Uvijek sam imao dojam da želim znati što je više moguće, sakupiti maksimalno informacija.”

“Želim biti spreman i znati što napraviti u određenoj situaciji koja se može dogoditi u utrci ili s inženjerima.”

Mick Schumacher

Zadnji donatori:
jenson
zekohonda

Patreoni:
lukarak
Become a Patron!

Bok , F1puls autori su dosad napisali 10076 vijesti i tekstova. Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
4055 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

6 komentara

 1. Marlboro McKruno Donator Prikaži

  Za glavom kroza zid imaju Nikita? ???  4

  0
 2. David Croft Frantic Donator Prikaži

  Mislim da će Nikita biti nekako žustriji / luđi / nervozniji / nestrpljiviji / nastavi niz….., na stazi.
  Ne bi se iznenadio da i uhvati koji bod više od Micka (mada će obojica teško do bodova).
  Ali isto tako smatram de će imati više izlijetanja, izvrtanja, kazni,….  1

  0
 3. Jackie Stewart veki66 Prikaži

  od Micka ocekujemo….ja osobno…solidnu,uglavnom takticku voznju i ucenje,eventualno tu i tamo nesto agresivnije….bar prve sezone,iako me nebi iznenadilo ako na kojoj utrci bljesne neocekivano….


  0

  0