Izdvojeno

Novost na Pulsu: Glasovni komentari

Piše: Pulsmedia portal

Prije 2 godina, 3 komentara

Procijenjeno vrijeme čitanja: 2 minuta

Dragi naši,
Puls portal nastavlja s razvojem i u pripremema za novu sezonu otvaramo novi smjer u podizanju kvalitete najaktivnije zajednice ljubitelja F1 u Europi.

Tako je od danas za sve registrirane članove otvorena domaćim portalima dosad neviđena inovacija ostavljanja glasovnih komentara ispod članaka. Ako stranici pristupate preko laptopa ili stolnog računala – potrebno je imati headset ili mikrofon, a ako pristupate preko mobilnog uređaja – možete odmah snimiti glasovnu poruku kao reakciju na neku vijest. Prilikom slanja prve poruke preglednik će vas upitati dozvoljavate li našoj web stranici korištenje mikrofona, na što je potrebno kliknuti allow.

Ako ste ograničeni podatkovnim prometom i zabrinuti ste za dragocijene megabajte – ovime ništa ne gubite. Naime, tuđe audio poruke vam se ne učitavaju bez da eksplicitno kliknete na tipku play. Bez obzira na to, svaka od poruka je maksimalno komprimirana u kvalitetnom .ogg formatu. Zbog toga ste relativno neograničeni dozvoljenom minutažom, tako da vjerojatno ni najbrbljaviji od vas neće naići na limit prilikom snimanja.

Iako ova funkcionalnost ne utječe na klasično tekstualno komentiranje i služi samo kao dodatna mogućnost komunikacije – slobodno bez ustručavanja pozdravite kolege s kojima već godinama tipkate! Klik na ikonu mikrofona pokraj formulara gdje inače komentirate i snimanje kreće.?

Komentiraj

3 komentara

  1. Ayrton Senna
    LR7 Prikaži

    Jel dopušteno koristiti strani jezik? Engleski,njemački,balkanska područja..Ili samo hrvatski jezik?


    0

    0

Novo na forumu

Otvori forum

Puls podržavaju

Mjesečni pretplatnici:


Naši zadnji donatori:

Doniraj

Molim?!

Bok , internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Zatvori ❌

Kolumne

Kišni kaos u Kneževini i neočekivani pobjednik

Oktanski koktel // Ante Maras

Velika Nagrada Monaka je zasigurno najpoznatija utrka u F1 te dio Trostruke Krune motosporta, uz Le Mans te Indy 500 Prestiž, luksuz, tradicija, jahte, sve su to pojmovi koje vežemo uz utrku u Kneževini No isto tako utrke u Monaku, točnije u kotaru Monte Carlo, su nerijetko procesija u kojoj se gotovo sve riješi u kvalifikacijama dan prije, što ipak ne sprječava ljude da dođu i gledaju procesiju, uz naravno jako visoke cijene na vikendu...

Momak koji sve jače kuca na vrata AlphaTaurija

Lociranje // Lovro Andraka

Nyck de Vries zasad nije uspio izazvati oduševljenje poput onog u Monzi prošle godine koje mu je i donijelo trkaće mjesto u AlphaTauriju za 2023 godinu Helmut Marko izjavio je da već ima "žuti karton", a dodatni pritisak trenutno mu stvara mladi Novozelanđanin koji svojim nastupima u Japanu skreće pozornost na sebe Radi se o Liamu Lawsonu, 21-godišnjem vozaču kojeg Red Bull podupire već četiri godine i ima ulogu rezervnog vozača...

Jedna utrka za ulazak u legendu

Oktanski koktel // Ante Maras

Nastup u utrci F1 san je velikog broja fanova ovoga sporta i svakog koliko toliko profesionalnog vozača utrka Velikoj većini to ne uspije pa je sami ulazak u kraljicu motosporta velika čast i prilika života, iako samo na jednu utrku Iako su gotovo svi koji su nastupili samo jednom u F1 postali samo dio statistike, jedan vozač je uspio ne postati još jednim dijelom statistike F1 te se mnogobrojni i dalje sjećaju njegovog neobičnog i...

Još kolumni