Novost na Pulsu: Glasovni komentari

Pulsmedia portal

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Novost na Pulsu: Glasovni komentari

Pulsmedia portal

Dragi naši,
Puls portal nastavlja s razvojem i u pripremema za novu sezonu otvaramo novi smjer u podizanju kvalitete najaktivnije zajednice ljubitelja F1 u Europi.

Tako je od danas za sve registrirane članove otvorena domaćim portalima dosad neviđena inovacija ostavljanja glasovnih komentara ispod članaka. Ako stranici pristupate preko laptopa ili stolnog računala – potrebno je imati headset ili mikrofon, a ako pristupate preko mobilnog uređaja – možete odmah snimiti glasovnu poruku kao reakciju na neku vijest. Prilikom slanja prve poruke preglednik će vas upitati dozvoljavate li našoj web stranici korištenje mikrofona, na što je potrebno kliknuti allow.

Ako ste ograničeni podatkovnim prometom i zabrinuti ste za dragocijene megabajte – ovime ništa ne gubite. Naime, tuđe audio poruke vam se ne učitavaju bez da eksplicitno kliknete na tipku play. Bez obzira na to, svaka od poruka je maksimalno komprimirana u kvalitetnom .ogg formatu. Zbog toga ste relativno neograničeni dozvoljenom minutažom, tako da vjerojatno ni najbrbljaviji od vas neće naići na limit prilikom snimanja.

Iako ova funkcionalnost ne utječe na klasično tekstualno komentiranje i služi samo kao dodatna mogućnost komunikacije – slobodno bez ustručavanja pozdravite kolege s kojima već godinama tipkate! Klik na ikonu mikrofona pokraj formulara gdje inače komentirate i snimanje kreće.?

Podrži nas

Zadnji donatori:
Vordas
AlkY

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9381 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Pulsmedia portal
Pulsmedia autor
154 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #F1puls

Komentiraj

3 komentara  1. 8

    0
  2. Ayrton Senna LR7 Prikaži

    Jel dopušteno koristiti strani jezik? Engleski,njemački,balkanska područja..Ili samo hrvatski jezik?


    0

    0