Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

SimRacing BOSNIA

Pulsmedia portal

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

SimRacing BOSNIA

Pulsmedia portal

SimRacing BOSNIA je mlada organizacija koja djeluje nepunih godinu dana i okuplja ljubitelje simuliranog utrkivanja (simracinga) iz Bosne i Hercegovine i regiona.

Osnovana od strane nekolicine zaljubljenika u virtuelna utrkivanja svoj početak je imala početkom 2020. godine sa svega par učesnika. Pandemija koronavirusa koja nas je sve zatvorila u kuće i potreba za kvalitetnim prekraćivanjem vremena dovela je do povećanja interesovanja za simracingom. Svakim danom organizacija je rasla i okupljala sve veći broj takmičara.

Tokom 2020. godine održano je prvenstvo za igru Formula 1 2019 na Playstation 4 platformi, te smo uvidjeli da bi se ova priča, koja je počela tako reći sasvim slučajno, mogla pretvoriti u nešto mnogo veće i bolje. S tim u vezi, početkom decembra prošle godine izvršena je kompletna reorganizacija, te smo se odlučili posvetiti promociji projekta sa ciljem popularizacije ove vrste takmičenja, kao i privlačenja što većeg broja ljudi na druženje i zabavu prije svega.

Treba napomenuti da smo u svemu tome, u organizacijskom smislu, imali nesebičnu pomoć kolega iz regiona koji priređuju slična natjecanja, a naročito kolega iz F1 ERZ Hrvatska, kojima se i ovim putem još jednom zahvaljujemo.

Nova sezona takmičenja u okviru simRacing BOSNIA za igru Formula 1 2021 počinje 31. Januara 2021. godine, sa početkom od 21:00 sati uz direktan prijenos na našem Youtube kanalu – simRacing BOSNIA.

Sezona će se sastojati od 22 utrke po zvaničnom F1 kalendaru, a svi vozači će voziti službene i po snazi jednake F1 bolide (equal). Razlike između vozača temeljit će se isključivo na njihovoj spretnosti za volanom ili kontrolerom.

Da biste se pridružili simRacing BOSNIA i sudjelovali u takmičenjima koja se organizuju, neophodno je imati Sony Plastation 4 konzolu, PS+ pretplatu, te dobru volju i ljubav prema simracingu.

Kako kao organizacija namjeravamo rasti i razvijati se, u planu je organizovanje takmičenja i u drugim igrama, kao i proširenje na PC i XBOX platformu.

Za sva eventualna pitanja i način pristupa organizaciji, svi zainteresovani nas mogu kontaktirati putem Instagram ili Facebook profila simracing.bosnia.

simRacing BOSNIA Team

Na ovaj članak objavljen je demanti kojeg možete pročitati ovdje.

Zadnji donatori:
zekohonda
zekohonda
Vordas
Sluno13
limitmaker1

Pretplatnici:
lukarak
vlado
Renault_F1_team
Ciki-F1
Djuvedj
Become a Patron!

Bok , F1puls autori su dosad napisali 10135 vijesti i tekstova. Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Pulsmedia portal
Pulsmedia autor
177 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

  1. Marlboro Hey You Prikaži

    Kad se nazovete punim imenom države možda se i priključim.    7

    6