Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Novi vlasnik Williamsa želi zadržati momčadski obiteljski osjećaj

Katarina Predovan

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Novi vlasnik Williamsa želi zadržati momčadski obiteljski osjećaj

Katarina Predovan

Nakon što su prošle sezone preuzeli Williams, iz Dorilton Capitala su poslali poruku da žele zadržati “obiteljski osjećaj” koji je desetljećima karakterizirao tu ekipu. Williams trenutno prolazi fazu ulaganja i restrukturiranja kako bi bili što konkurentniji na gridu. U jednom intervjuu, vlasnik momčadi Simon Roberts je rekao:

“Sastavili smo plan ulaganja koji je bio usredotočen na ‘što trebamo učiniti, što možemo učiniti i što trebamo učiniti kako bismo timu dodali performanse?’ “

“Usredotočen je na dodavanje performansi. To uključuje osiguravanje izvrsnog mjesta za rad. Pa s obzirom na to da mi [i] Dorilton ne želimo obaciti onaj ljupki osjećaj koji postoji unutar Williamsa – tu vrstu obiteljskog duha i ljubaznosti – mi investiramo.”

“Uložit ćemo u neke pogone u tvornici. To su samo jednostavne stvari, ali stvari koje ljudima tamo olakšavaju rad.”

“Popravljamo puno stvari – doslovno od propuštanja krova do održavanja zračnog tunela koje već neko vrijeme nismo uspjeli i sličnih stvari.”

“Riječ je o opsežnom programu koji je na mjestu skupa sa ljudima u tvornici – obadvoje, i tvornički pogoni, i IT odjel rade jako super.”

Simon Roberts

Roberts je rekao da je tim u dobrim odnosima sa obitelji Williams te da se nada kako će Claire prisustvovati na nekim utrkama. Također je rekao da smatra kako je Claire bila zaista uspješna sa održavanjem tima s obzirom na resurse koje je imala na raspolaganju.

Na kraju je dodao da žele otvoriti priliku za nova radna mjesta, zapošljavati ljude različitog porijekla i različite nacionalnosti te da se uvijek kod odlučivanja referiraju na Franka i Claire i što bi to značilo za njih.

Zadnji donatori:
zekohonda
zekohonda
Vordas
Sluno13
limitmaker1

Pretplatnici:
lukarak
vlado
Renault_F1_team
Ciki-F1
Djuvedj
Become a Patron!

Bok , F1puls autori su dosad napisali 10135 vijesti i tekstova. Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Katarina Predovan
Pulsmedia autor
250 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar