Catalunya produžila ugovor za 2021., započela radove na promjeni zavoja 10

Izdvojeno

Lovro Andraka

Prije 3 godina 1 min 1 komentara

Circuit de Barcelona-Catalunya objavila je na svojim službenim kanalima kako će i 2021. ugostiti utrku za Veliku nagradu Španjolske.

Iako je utrka bila uvrštena u provizorni kalendar, pored nje je stajala napomena kako ugovor još uvijek potpisan. Sada je potvrđeno kako bi utrka trebala biti održana 9. svibnja.

“Ovo će biti 65. izdanje Velike nagrade Španjolske, 31. uzastopno na ovoj stazi, što će označiti sezonu 2021. kao 30. obljetnicu otvorenja staze.”

“Katalonska staza nastavit će surađivati s Formulom 1 oko novog, dugoročnog ugovora tijekom iduće sezone, kako bi osigurala kontinuitet Velike nagrade Španjolske na Circuit de Barcelona-Catalunyi i nakon 2021. godine.”

– službena objava organizatora

Staza će ove sezone doživjeti malu promjenu u konfiguraciji – zavoj 10 postat će nešto širi, vrlo sličan svojem izvornom izdanju koje je korišteno do 2004. godine.


Odgovor

1 komentar

  1. LewisFan44 Prikaži

    Australija i Kina otkazuju/pomiču termine. Opet nas čeka COVID sezona? Nek plate organizatorima dodatno jer nema gledatelja i kraj priče. Ionako su ovi u izoliranom svom svijetu. Dolete tamo, odvoze i odlete.


    0
    -2

    2

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.