Catalunya produžila ugovor za 2021., započela radove na promjeni zavoja 10

Lovro Andraka

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Catalunya produžila ugovor za 2021., započela radove na promjeni zavoja 10

Lovro Andraka

Circuit de Barcelona-Catalunya objavila je na svojim službenim kanalima kako će i 2021. ugostiti utrku za Veliku nagradu Španjolske.

Iako je utrka bila uvrštena u provizorni kalendar, pored nje je stajala napomena kako ugovor još uvijek potpisan. Sada je potvrđeno kako bi utrka trebala biti održana 9. svibnja.

“Ovo će biti 65. izdanje Velike nagrade Španjolske, 31. uzastopno na ovoj stazi, što će označiti sezonu 2021. kao 30. obljetnicu otvorenja staze.”

“Katalonska staza nastavit će surađivati s Formulom 1 oko novog, dugoročnog ugovora tijekom iduće sezone, kako bi osigurala kontinuitet Velike nagrade Španjolske na Circuit de Barcelona-Catalunyi i nakon 2021. godine.”

– službena objava organizatora

Staza će ove sezone doživjeti malu promjenu u konfiguraciji – zavoj 10 postat će nešto širi, vrlo sličan svojem izvornom izdanju koje je korišteno do 2004. godine.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Kico i  Zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Lovro Andraka
Pulsmedia autor
818 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Australija i Kina otkazuju/pomiču termine. Opet nas čeka COVID sezona? Nek plate organizatorima dodatno jer nema gledatelja i kraj priče. Ionako su ovi u izoliranom svom svijetu. Dolete tamo, odvoze i odlete.


    0

    2