Dojučerašnji Haasov sponzor se distancirao od Mazepina

Izdvojeno

Na službenom twitter profilu Jack&Jonesa, svjetski poznatog brenda odjeće, ovih je dana izašla objava kako dotični neće nastaviti sa sponzoriranjem F1 momčadi Haasa.

Javno su osudili i novog vozača Haasove momčadi, Nikitu Mazepina, zbog skandaloznog Instagram videa kojeg je mladi Rus objavio u prosincu i koji je podijelio sportsku javnost te podigao puno prašine unutar F1 svijeta.

Iako je Bestseller, danska grupacija koja pod svojim okriljem drži spomenutu robnu marku, prvenstveno sponzor Kevina Magnussena, vozača kojeg iduće godine neće biti ni u momčadi Haasa, ni općenito u Formuli 1, postojala je opcija da se njihov logo i dalje nalazi na bolidima američkog konstruktora, u zamjenu za, svakako, određenu novčanu svotu.

No, bilo kakva vrsta suradnje očito je gotova, a ostaje nam za vidjeti hoće li se još netko od glavnih Haasovih sponzora odlučiti na sličan postupak.

Iako će, s Mazepinom, točnije novcem njegova oca Dimitrija, vrijednog 1,3 milijarde dolara, u Haasu ovakve stvari dosta lako prebroditi.


Odgovor

12 komentara

  1. Felipe Massa
    Braziliscanec Masa Prikaži

    Još nije sjeo u bolid u 2021., a Mazepin je već učinio ekipu malkice ovisnijom o njemu tj. njegovim parama.



    12
    10

    2
    • V10 Prikaži

      Kao i mnogi prije njega, da nabrojim plejadu Brazilskih vozača koje je sponzorirao Marlboro, nebrojeno Francuskih vozača pod kapom Elfa, Winfildovu školu vozača itd.itd….., rekli bi naši susjedi iz Bosne ” para vrti di burgija neće”….



      8
      8

      0
  2. Fernando Alonso
    Mr.Spaceguy Donator Prikaži

    Besplatan pozitivan PR.



    10
    8

    2
  3. V10 Prikaži

    Otišli bi na ovaj ili onaj način, sponzorirali ste svog pulena dok je bio u ekipi, taman vam dobro došlo. Nikiti svako dobro u Formuli 1 .



    12
    8

    4
  4. Ferrari
    peewoslav88 Prikaži

    Jack&Jones je danski brand, KMag je out, a to znači da bi ovi svakako pošli, s ili bez Nikite u Haasu. Ne znam zašto se pravi vijest od ničeg i blati se Nikita idalje, a zadnji dio njihovog tweeta kaže: Our partnership with Haas F1 Team was always due to end at the conclusion of the 2020 season.



    13
    9

    4
  5. Sebastian Vettel 5
    battery992 Prikaži

    Znači zapravo standardan prestanak suradnje tj. istek ugovora, bez obzira na Mazepinova djela. A onda ovakve objave da se skupi PR bodova i reklame.
    Standardna spika današnjice. ?



    13
    11

    2
  6. Marlboro
    LeCrash Prikaži

    Dobar vozač, ne znam koliko će mu pomoći njegovo bahato ponašanje da se probije i sjedne u konkurentniji bolid, a kroz historiju F1 bilo je dosta vozača koji su privlačili pažnju van staze da bi ostvarili svoje snove na stazi.



    4
    3

    1
  7. Renault
    Renault_F1_team Pretplatnik Prikaži

    Ovaj Mazepin mi je sve draži i draži..



    7
    5

    2
  8. Alfa Romeo
    limitmaker1 Donator Prikaži

    …koliko su platili PR agenta da ispiše ovakvo remek djelo?…sad def neću ući u ovaj dućan-ikad… ;)



    3
    3

    0
  9. Sebastian Vettel
    Pastor Prikaži

    Znači Danski sponzor, povezan sa Danskim vozačem koji napušta ekipu, kojem takođe ističe ugovor na kraju 2020 i kojeg nisu ni mislili produžiti, odluči se usput malo pridružiti trendu pljuvanja Mazepina… Vijest kao i da je nebo plavo, ali dobra reklama za Dansku firmu…



    5
    5

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.