Internet detektivi zaključili kad je točno Perez potpisao za Red Bull, Marko otkrio koliko očekuje od njega

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 3 godina 2 min 2 komentara

Internetski detektivi na društvenim mrežama su povezali točkice i došli do vjerojatnog trenutka kad je Sergio Perez potpisao ugovor za Red Bull. Naime, potvrda o Perezu došla je u petak poslijepodne, 18. prosinca, što je pet dana nakon posljednje utrke sezone u Abu Dhabiju.

Međutim, nakon što je Sergio Perez objavio poruku na svom Twitter računu u kojoj zahvaljuje Helmutu Marku i Christianu Horneru na “sjajnoj prilici” – pažljivi promatrači su primijetili zanimljivosti s fotografije što sugerira da je ugovor potpisan puno prije petka.

Zavjesa na fotografiji je prepoznata kao ona iz W hotela u Yas Marini gdje su bili smješteni za vrijeme GP vikenda, a Perez je bio obučen u istu odjeću kao na fotografijama koje je objavio u ponedjeljak (dan nakon utrke) i na kojima razmjenjuje kacigu sa Sebastianom Vettelom.

Helmut Marko se nasmijao i relativizirao tu teoriju:

“To je pravi detektivski posao,” nasmijao se, “Fotografija nije povezana s potpisom ugovora. To je bilo društveno okupljanje.”

“U tom trenutku ništa nije bilo 100% sigurno i potpisano. Ovih dana su mogući i elektronski potpisi. Također, na fotografiji nosim debelu jaknu, što možda sugerira da smo bili na dalekom sjeveru.”

“Iskreno, ne znam kad je ta fotografija nastala, bio je to turbulentan vikend. Bilo je puno prilika jer zbog mjera nismo mogli napuštati hotel.”

Marko je pojasnio i što točno očekuje od Pereza u usporedbi s Verstappenom:

“Perez mora biti blizu Maxa u utrci. Što se tiče kvalifikacija – vidjet ćemo. Nitko dosad nije došao do Maxovog nivoa. Mora biti negdje oko maksimalno dvije desetinke sekunde. Negdje u tom rangu, možda i manje.”

“Nama kao ekipi treba snaga da se možemo boriti s Mercedesom s oba vozača. Pretpostavljam da ćemo se opet boriti protiv Mercedesa. Ako Bottas nema crn dan poput onog u Bahreinu – on svoju ulogu igra jako dobro. Očekujemo isto od Pereza.”


Odgovor

2 komentara

  1. Blue Flag
    dFixxx3r Prikaži

    hh, a perez nabrijan do yaya. a ovaj ga uspoređuje s bottasom već sad hahaha



    8
    7

    1
  2. Sc
    RafaelaF1 Prikaži

    Ako bude dobio dve tri trke kolegu počet če mu se kvarit bolid kao i Ricciu



    2
    1

    1

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.