Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Russell predložio promjene u Williamsu nakon iskustva u Mercedesu

Katarina Predovan

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Russell predložio promjene u Williamsu nakon iskustva u Mercedesu

Katarina Predovan

Nakon što je bio zamjena za Lewisa Hamiltona na VN Sakhira, George Russell se vratio u Williams s prijedlozima za poboljšanje njihovog automobila. Naravno, neće smijeti direktno otkriti sve tajne iz Mercedesa, ali njegovo znanje o tome kako funkcionira njemački proizvođač automobila sigurno će biti od velike koristi za Williams. Takvi prijedlozi se vrte zasigurno oko startnog sustava, što je potvrdio i Dave Robson:

“To je nešto što je spomenuo. Napravio je posebno dobar start u Mercedesu i imao je nekoliko dobrih startova u našem automobilu, ali mislim da nam nedostaje dosljednost.”

“Vjerojatno je to što rade na svom automobilu važnije od vozača. Dakle, on ima neke ideje, posebno u pogledu toga kako bi volio promijeniti pedalu kvačila, to je vrsta ergonomije koju oni rade. To je nešto što možemo proučiti preko zime.”

“Mislim da su vjerojatno čitavi pogonski sustavi previše različiti, ali ono što je zanimljivije je priprema guma i način na koji razumijete prianjanje koje ćete imati na početku.”

“Mislim da o tome vjerojatno možemo nešto naučiti.”

Dave Robson

Koncepti bolida Mercedesa i Williamsa su različiti pa se stoga specifičnosti dizajna ne mogu prenijeti. Robson je rekao kako je temeljni tempo njihovog bolida različit od Mercedesovog te stoga ne mogu napraviti bolid onakvim kakvog ga želi Russell. No, dodao je kako mogu promijeniti njihov način priotiziranja stvari kod izgradnje bolida.

Zadnji donatori:
jenson
zekohonda

Patreoni:
lukarak
Become a Patron!

Bok , F1puls autori su dosad napisali 10064 vijesti i tekstova. Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Katarina Predovan
Pulsmedia autor
250 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

3 komentara

  1. ”Vjerojatno je to što rade na svom automobilu važnije od vozača.” – pametnom dosta.    18

    7