Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Raikkonen: Ništa zastrašujuće u vezi s vatrom na bolidu

Katarina Predovan

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Raikkonen: Ništa zastrašujuće u vezi s vatrom na bolidu

Katarina Predovan

Tijekom drugog slobodnog treninga na bolidu Kimija Raikkonena se dogodio kvar motora te se pojavio dim sa stražnje strane koji je završio u obliku vatre.

Sa pitwalla su u tom trenutku Kimiju poručili da što prije izađe iz bolida s obzirom na veliku vatru. Unatoč tome što mu je trebalo nekoliko sekundi da isključi radio i izađe, Kimi je rekao kako nije bio uplašen:

“U tome nije bilo nečeg zastrašujućeg.”

“Šteta je samo što se [bolid] zapali i pokušavajući ugasiti vatru sve zabrlja. To je jedna od onih stvari…”

“Sigurno je da je došlo do neke štete, nadamo se da je to uglavnom karoserija, ali vidjet ćemo. Očito je riječ o drugačijem motoru i mjenjaču od onog kojeg ćemo koristiti sutra, ali da, očito je to samo malo više posla za momke.”

Kimi Raikkonen

Raikkonen je završio na 14. mjestu na drugom slobodnom treningu, a iza njega su bili samo oni vozači koji su se mučili sa mekom komponentom guma. Kimi je rekao kako su imali problema sa potrošnjom goriva.

“Čini se da stvari funkcioniraju prilično u redu i očito kraj nije bio sjajan, ali nismo mogli napraviti puno krugova sa većim količinama goriva. Ali tako to završi.”

“Mislim da su [gume] bile prilično u redu. Uvijek se ima što popraviti, ali ništa neobično.”

Kimi Raikkonen

Povezani linkovi:
Rezultati 2. slobodnog treninga
Rezultati 1. slobodnog treninga

Zadnji donatori:
jenson
zekohonda

Patreoni:
lukarak
Become a Patron!

Bok , F1puls autori su dosad napisali 10064 vijesti i tekstova. Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Katarina Predovan
Pulsmedia autor
250 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

3 komentara

  1. Koji car…k’o da ga slušam: “daj ‘vamo taj pp aparat… ne špricaj mi po livrejama… o jbt onaj ‘ko ti ga dade takvom mrljavom. Eeee nekad su suci znali šta rade… ova mlađarija danas… ma strašno.. Ma davaj aparat kad ti velim… nemoj da ti dolazim tamo! Ne špricaj mi po šajbi… o jadan li sam s vama…”    14

    5
  2. Kimi being Kimi <3    4

    0