Daruvala ukupno najbrži nakon tri dana postsezonskog testa u Bahreinu

Formula 2

Lovro Andraka

Prije 3 godina 2 min 4 komentara

Jehan Daruvala, pobjednik posljednje ovogodišnje utrke Formule 2, prenio je formu i na postsezonski test koji je također održan u Bahreinu, ali na standardnoj konfiguraciji staze.

Indijac iz Red Bullove juniorske akademije ostao je u Carlinu na testu, a bio je najbrži u dva od tri dana. Najbrži nije bio samo danas, kada ga je za nešto manje od dvije desetinke nadmašio Louis Deletraz, tijekom sezone vozač Charouza, a sada u bolidu MP Motorsporta. Njegovo današnje najbrže vrijeme bilo je sporije za dvije desetinke od jučerašnjeg Daruvalinog vremena.

Solidan tempo kroz sva tri dana imao je Dan Ticktum koji se iz DAMS-a priključio Carlinu, a svakog dana bio je među najbržom četvoricom.

Najbrži debitant bio je Novozelanđanin Liam Lawson, Red Bullov junior koji je vozio za Hitech. Vrijeme je odvozio tijekom drugog dana, što je tada bilo dovoljno za četvrto mjesto, a i danas je bio najbrži debitant s petim vremenom. Prvog dana najbrži debitant bio je F3 prvak Oscar Piastri koji je već službeno potvrđen za punu sezonu s Premom.

Njih dvojica vozili su tijekom sva tri dana, a osim njih debitanti u F2 bolidu su bili i Lirim Zendeli (MP Motorsport), Clement Novalak (prva dva dana u Tridentu, treći dan u UNI-Virtuosiju), Logan Sargeant (Campos), David Beckmann (Charouz), Matteo Nannini (HWA) te Bent Viscaal koji je za Trident vozio samo na posljednjem danu.

Viceprvak Callum Ilott nastupio je za Charouz na prvom danu, iako je najavio kako se dogodine neće natjecati u F2, a testiranju se za HWA pridružio iskusni Roberto Merhi.

Rezultati prvog dana

Drugi dan

Treći dan

Foto: FIA Formula 2/Twitter, Facebook


Odgovor

4 komentara

  1. Juan Manuel Fangio
    veki66 Donator Prikaži

    zanima me bas kako ce se Piastri snac u F2,u F3 je bio dobar,vidit cemo sta ce pokazat,a uz to ima Shwartzmana za kolegu…koji ce bit jedan od favorita iduce sezone



    3
    3

    0
  2. David Croft
    Frantic Donator Prikaži

    Roberto Merhi?? :shock:
    Pa on ima 30-ak godina



    1
    1

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.