F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Sauber polaže nade u novi aerodinamički paket

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

oU2G9x7ASBi8WCjldff3_Sauber-C34-3

Iz Saubera kažu da bi ih planirano aerodinamičko unaprjeđenje trebalo pogurati snažno prema naprijed, te pokazati dobre strane njihovog C34. Sauber se u posljednjim utrkama pokazao dovoljno dobar za osvajanje bodova, što je iskoristio Marcus Ericsson, koji je od VN Mađarske redoviti osvajač bodova. Šveđanin kaže kako s uzbuđenjem očekuje novi aero paket, te se nada da bi na ulicama Singapura mogao nastaviti svoj niz.

“Veselim se VN Singapura, posebno zbog novog aero paketa kojeg ćemo isprobati u petak. Nadam se da ćemo izvući maksimum iz njega. Moje najdraže staze su ulične, i zato s nestrpljenjem očekujem utrku u Singapuru. To je jedna veoma posebna utrka i jedna od najboljih za mene.”

Ovo je prvi aerodinamički paket za Sauber nakon VN Španjolske. Gledajući kroz sezonu, Sauber se na stazama koje traže moćnu aerodinamiku prilično mučio, što je najvećim dijelom zasluga starih dijelova, odnosno minornih promjena u odnosu na dizajn bolida iz 2014.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj