Puls2020 turnir: Pretposljednja utrka uživo – VN SAD-a

Izdvojeno

Pulsmedia portal

Prije 3 godina 2 min 0 komentara

Danas u 14 sati vozi se četvrta (pretposljednja) utrka Puls2020 esport turnira – VN SAD-a! Vodeći u turniru je ifilipic s 23 boda više od FrankyPi. S obzirom da u posljednjoj utrci na stolu za svakog vozača maksimalno 26 bodova – Filipiću je danas dovoljno da osvoji 3 boda više od Frankyja i već bi danas osigurao naslov. S druge strane, sve se može i izjednačiti s jednim pehom ili odustajanjem.

Franky je na svim utrkama dosad bio ekstremno blizu, ali je Filipić uspijevao odnijeti tri pobjede. Na prvoj utrci u Bahreinu je Franky poveo nakon prvog zavoja, samo da bi se kasnije izvrtio u direktnom duelu na stazi. Na drugoj utrci u Japanu Filipić je poveo, a Franky ga je napadao sve do finiša i nije uspijevao pronaći mjesto za prolazak. U Austriji je Franky također poveo nakon prvog zavoja, ali je onda Filipić boljom taktikom i pravovremenim ulaskom po intermedij gume prošao naprijed.

VN SAD-a je jedna od zahtjevnijih staza na F1 2020 igri, s obzirom na kompleksan prvi sektor koji nudi pregršt prilika za kršenje pravila o granici staze. Naravno, uz tri prekršaja dolazi i kazna od +3 sekunde na vrijeme.

Iza njih gledamo i neizvjesne borbe za treće mjesto iako Mario trenutno ima 38 boda ispred šest relativno izjednačenih vozača – Djotun na 24, xEmperor na 22, DarrianAlfy i Meks na 20, te Dux na 18 i Miljević na 17.

Korisni linkovi:
Trenutni poredak vozača
Rezultati prve utrke – VN Bahreina
Rezultati druge utrke – VN Japana
Rezultati treće utrke – VN Austrije

Utrku pratite uz komentatorski dvojac Vetma/Softić od 14 sati na linku ispod.


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.