F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

VN Australije na Albert Parku do 2023.

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Albert Park, Melbourne, Australia

Staza na kojoj smo krenuli u sezone posljednjih 20 godina (izuzev 2006. i 2010.), bit će u kalendaru barem do 2023. godine. Slavni Albert Park je tako, na veselje fanova, ostao u kalendaru, iako je već sada imao ugovor do 2020. godine. Daniel Andrews, premijer Viktorije, je na svojoj službenoj facebook stranici napisao:

“VN Australije će ostati točno na mjestu gdje bi i trebala, u gradu Melbourneu”, jasan je bio premijer.

Najuspješnij  aktualni vozač na ovoj stazi je Jenson Button, koji je slavio tri puta u Australiji. Kod momčadi su vodeće Ferrari i McLaren, svaka po 6 pobjeda. Ove godine su Mercedesi pomeli konkurenciju, dok je Hamilton zabilježio svoju drugu pobjedu na ovoj stazi te četvrti pole position.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Emerson Fittipaldi diesel Prikaži

    Svakako dobra vijest, jer otvaranje sezone u Australiji je ipak nešto posebno. Košnja trave od strane mladih debitanata, prekrasan okoliš same staze, taj predobar prvi zavoj i još dosta toga.


    0

    0