Automobili iz rent a cara kruže Istanbul Parkom da staza dobije što više gripa

Izdvojeno

Ante Maras

Prije 3 godina 2 min 7 komentara

Prva dva slobodna treninga su obilježili problemi s asfaltom staze, budući da staza ima jako malo gripa, što je vozačima i momčadima stvorilo nevjerojatno velike probleme te su vozači često završavali van staze.

Svi su vozači kritizirali manjak gripa, točnije uopće postojanje istog, a među najglasnijima je bio Lewis Hamilton koji je uvjete na stazi nazvao smećem. S druge strane, Romain Grosjean je šaljivo predložio da vozači uzmu automobile iz rent a cara kako bi stvorili ponešto gripa, no čini se da uprava staze nije gledala na to samo kao šalu.

Kako se na stazi ne održavaju prateće utrke koje bi stvorile ponešto gripa, uprava staze je odlučila poslušati Romaina Grosjeana i stvarno iznajmila nekoliko automobila da kruže stazom i tako stvore koliko toliko gripa za sutrašnje kvalifikacije, kao što se može vidjeti iz navedene snimke tehničara iz McLarenove garaže.

Treći slobodni trening sutra je na rasporedu u 10 sati, dok će se u 13 sati po hrvatskom vremenu održati kvalifikacije. Nedjeljna utrka će se održati u 11:10 po hrvatskom vremenu.


Odgovor

7 komentara

  1. Dan Gurney
    Crash Donator Prikaži

    Tom brzinom ce ostavit samo zagusene motore :D



    5
    5

    0
  2. Fia
    Cale od Lewisa Prikaži

    Koje su pičk_tine su ovi “novi” vozači čim nešto treba malo se više potrudit ili pokazat umijece jer kao su najbolji vozaci na svijetu odma plač drama ovo ono pa ako neznas se prilagodit uvijetima nemoj ni vozit f1 ko kad je kisa odma se place nemoguci uvijeti bla bla pa vozi 50 km/h ako neznas brze..



    24
    19

    5
  3. Michael Schumacher
    VRSV546 Prikaži

    Uuu ja bi volontira, samo ni dajte bar 200 konja ?



    6
    5

    1
  4. Niki Lauda
    wapi Pretplatnik Prikaži

    Koji kolosalni idioti. Kako točno će cestovni automobili na kojima guma traje u desetinama tisuća kilometara ostaviti značajnu količinu gume na stazi unutar nekoliko stotina kilometara koje su eventualno napravili vozeći cijelu noć. Kako god da vozili…..

    Taj Masi je fakat nesposoban za svoj posao.



    9
    8

    1
  5. Renault
    Crankshaft Prikaži

    Sprdačina jača.



    2
    1

    1
  6. Stirling Moss
    Skaut Prikaži

    Trebali su javiti lokalnim entuzijastima da je staza otvorena za voznju cijelu noc. Tankanje i obrok na racun organizatora. Parking za one kojima masina kihne besplatan, samo moraju pomoci skupiti razliveno ulje po stazi ?



    3
    3

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.