Mehaničar Racing Pointa pretrpio samo lakše ozljede

Ivan Barin-Turica

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Mehaničar Racing Pointa pretrpio samo lakše ozljede

Ivan Barin-Turica

Mehaničar Racing Pointa kojeg je Lance Stroll udario prilikom ulaska u boks za vrijeme utrke u Imoli prošao je tek s lakšim ozljedama.

Iz momčadi Racing Pointa izvijestili su kako je s mehaničarem sve u redu te da je prošao s tek nekoliko ogrebotina.

22-godišnji Stroll ispričao se unesrećenom te izjavio:

„Na posljednjem odlasku u boks imao sam jako hladne kočnice i nisam se uspio zaustaviti unutar označenih granica. Zaista mi je drago čuti da je s njim sve u redu, to je najvažnije.“

LANCE STROLL

Stroll neće po dobrom pamtiti ovogodišnju VN Emilia-Romagne. Na samom početku sudario se s Estebanom Oconom te je već na kraju prvog kruga morao u boks, nakon čega je pao na sam kraj poretka. Na kraju je završio tek na 13. poziciji.

„Ovo je bio stvarno težak dan. Kontakt s Estebanom napravio mi je značajnu štetu na prednjem krilu zbog čega sam odmah morao u boks. Prešli smo na tvrde gume, ali znali smo da će biti teško išta nadoknaditi. Šteta, jer na početku sam se probio za nekoliko mjesta.“

LANCE STROLL

Stroll je tako ostao na 11. mjestu ukupnog poretka vozača s 57 bodova. Njegov momčadski kolega Sergio Perez šestim je mjestom ipak uspio priskrbiti ponešto bodova za momčad Racing Pointa, koja se sada nalazi na diobi četvrtog mjesta s McLarenom.

Zadnji donatori:
288GTO
Vordas
dalmat

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9621 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 8 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ivan Barin-Turica
Pulsmedia autor
34 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

3 komentara

  1. Dogodila se nesreća gdje se netko zbilja mogao grdo ozlijediti, ali čim sam vidio snimku pomislio sam kako tip pretjeruje. Bacio se na pod uz ekstra dramaturški efekt, još poslije šepao kao da su mu dani odbrojani. Kaj je htio iznuditi prekršaj?    2

    8