Massa: “prestar sam za F1”

Izdvojeno

David Vidović

Prije 9 godina 1 min 2 komentara

Felipe Massa

Felipe Massa se na VN Italije po drugi put ove sezone uspeo na pobjedničko postolje, i to na utrci na kojoj bi, pored Interlagosa, vjerojatno najviše želio biti na pobjedničkom postolju. Kao i prošle godine, Massa je dobio veliku podršku navijača Ferrarija. Nakon utrke je bio jako sretan, iako je priznao da je bio jako umoran i zabrinut u zadnjim krugovima kada je počeo gubiti performanse u gumama, dok mu se momčadski kolega Bottas približavao.

“Jako sam sretan. Start nije bio savršen, ali drugi su imali lošije startove tako da sam prestigao nekoliko vozača. Tempo je bio prilično dobar tijekom cijele utrke, izuzev zadnjih desetak krugova, koji su bili jako teški. Gume su već bile istrošene, Valtteri je počeo stiskati i približavati se, bio je jako brz. U zadnja tri kruga sam pomislio “Felipe, prestar si za ovo!”, našalio se Brazilac preko tim radija.

“bio sam zabrinut da ću izgubiti postolje. Na sreću, utrka je trajala 53. a ne 54. kruga, pa sam uspio zadržati treću poziciju. Na postolju je bilo nevjerojatno, osjetiti sve emocije i uzvike gledatelja, jako sam sretan.”


Odgovor

2 komentara

  1. FelipeMassa Prikaži

    Svako postolje meni kao pobjeda, nakon 2008. i kobne 2009. Felipe baby stay cool B-)


    0
    0

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.