21 Saudijska Arabija – live chat
21 Saudijska Arabija – live chat

Norris: Čini se da Stroll ne uči iz sudara

Mario Brezovečki

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Norris: Čini se da Stroll ne uči iz sudara

Mario Brezovečki

Lando Norris prozvao je Lancea Strolla nakon njihovog incidenta na VN Portugala, rekavši da vozač Racing Pointa “ne uči iz stvari kojih radi”.

Norris je u jednom trenutku bio čak treći i bio je u konkurenciji za bodove prije nego što se sudario sa Stroll-om u 18. krugu utrke.

Stroll je napao Norrisa s vanjske strane u prvom zavoju, ali nije ostavio dovoljno prostora i duel je rezultirao kontaktom.

Norrisu je tako bilo razbijeno prednje krilo, te ga je ubrzo nakon sudara trebalo popraviti na pitstopu, uništivši mu utrku, dok je Stroll dobio pet sekundi kazne zbog uzrokovanja sudara.

Norris je na kraju završio utrku na 13. mjestu, nakon što se kasnije borio s laganim puknućem gume, dok se Stroll povukao 15 krugova prije kraja utrke, nakon što je pao skroz na začelje i dobio drugu vremensku kaznu od pet sekundi zbog prekoračenja ograničenja staze.

Govoreći o sudaru nakon utrke, Norris je izrazio zbunjenost zbog Strollovog poteza i pitao se zašto je pokušao na sličan pretiči kao u petak na slobodnom treningu Maxa Verstappena koje je također rezultiralo kontaktom.

“Ne znam što je zapravo radio,”

– LANDO NORRIS

“Ne znam gdje je zapravo bio. Otišao je ulijevo, što me prilično iznenadilo kad je lako mogao ući s unutrašnje strane. Bio sam na pola puta, a on se samo pojavio.”

“Očito nije učio od petka, ali čini se da ne uči na onom što mu se događa. To se događa često, pa samo trebam biti siguran da se klonim od njega.”

Norris je rekao da je nakon pretrpljene štete od incidenta samo pokušao preživjeti, te da smatra da su bodovi bili mogući da nije bilo sukoba.

“Velik dio utrke sam bio sam, “

– LANDO NORRIS

“U početku smo se dosta borili s vjetrom, a onda sam imao probušenu gumu što je značilo da moram po drugi put u boks.”

“Uzadnjem stintu smo bili brzi, i imali smo dobar tempo, ali bili smo jednostavno predaleko od mjesta gdje smo trebali biti.”

“Šteta, mogli smo danas osvojiti nekoliko bodova, ali jednostavno nije bilo suđeno.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
avalentic

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9504 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Mario Brezovečki
Pulsmedia autor
61 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj