Bok! F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. Stoga, kako bismo mogli nastaviti raditi ono što radimo od 2015. - molimo da za ovu stranicu onemogućite AdBlock. Hvala :)

Kvalifikacije odgođene do 15:30 zbog radova na stazi

Luka Jurić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Kvalifikacije odgođene do 15:30 zbog radova na stazi

Luka Jurić

Kvalifikacije za sutrašnju VN Portugala odgođene su do 15:30 zbog radova na stazi koji su započeli na kraju trećeg slobodnog treninga.

Pri kraju treninga podigao se poklopac kanala za odvod i radovi na sanaciji te štete još uvijek traju pa su zbog toga kvalifikacije odgođene za pola sata.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Sarma

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako vam se sviđa ovo što radimo, podržite nas iznosom po volji na PayPal.

Luka Jurić
Pulsmedia autor
165 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

3 komentara

 1. Mclaren raca Prikaži

  Kakvi radovi? Pa ne vozi se u Hrvatskoj  5

  0
 2. Honda dzeno Prikaži

  A ja na SK-u gledam “Na danasnji dan” i nije mi jasno sto nema F1


  0

  0
 3. Pirelli Intermedium crofessional Donator Prikaži

  Saniraju šahtove i rešetkaste kanalice u zavoju 14.


  0

  0