F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Mercedesi pod istragom!

David Vidović

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Mercedes AMG

Mercedes AMG

Lewis Hamilton i Nico Rosberg su trenutno pod istragom sudaca zbog preniskog pritiska u gumama na njihovim bolidima tijekom današnje utrke. Pirelli je pred VN Italije postavio granice pritiska u gumama na minimalno 19.5 PSI, a izvori kažu da je stražnja lijeva guma na Hamiltonovom bolidu bila 0.3 ispod minimuma, a Rosbergova 1.1 ispod. Prije utrke Paul Hembrey je izjavio da se novi standardi za gume moraju poštovati, te da će svaka momčad koja ih prekrši biti kažnjena. Mercedes je Hamiltonu u zadnjim krugovima utrke preko radija naredio da vozi što brže moguće, pretpostavlja se da su znali za problem i moguću kaznu, te željeli napraviti što veću razliku nad Vettelom da bi u slučaju kazne dodavanja vremena i dalje bili na prvoj poziciji.

Čekamo konačnu odluku sudaca, koja bi mogla koštati Hamiltona pobjede u Italiji.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

David Vidović
Pulsmedia autor
320 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj