21 Saudijska Arabija – live chat
21 Saudijska Arabija – live chat

Hulkenberg u pripravnosti za Racing Point u Portugalu

Katarina Predovan

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Hulkenberg u pripravnosti za Racing Point u Portugalu

Katarina Predovan

Nakon što je u javnost dospjela vijest da je Lance Stroll bio pozitivan na Covid-19 tijekom VN Eifela, iz Racing Pointa kažu da nema rizika od nedostatka rezervne postave. Naime, za vrijeme VN Eifela, točnije u subotu ujutro, Stroll je izjavio da se osjeća loše te je u zadnji trenutak pozvan Nico Hulkenberg kao zamjena. Razlog takvom kasnom angažmanu Hulkenberga je bila uvjerenost tima da Stroll ima gripu, a ne Covid-19.

Nakon samoizolacije i negativnog testa na Covid-19 početkom ovog tjedna, Stroll vjeruje da će nastupiti na VN Portugala. Ako ipak nešto krene po zlu, prema izjavi Szafnauera, Hulkenberg je angažiran kao zamjena te je stigao u Portugal sa ostalim članovima tima.

“Da, Nico je ovdje.”

“I mislim da su se i drugi timovi po prvi put odlučili dovesti rezervne vozače. Mislim da jednostavno ima smisla imati rezervne vozače.”

Otmar Szafnauer, direktor momčadi Racing Point

U slučaju neispravnosti testa kojeg je Stroll obavio početkom tjedna, Szafnauer je izjavio:

“Imao je negativan test ulaskom u ovaj tjedan. Vjerojatnost da sada bude pozitivan je niska. Je li to nula?”

“Ne znam toliko puno o tome, ali je nisko, znate. Nico je ovdje iz predostrožnosti i uvjeren sam da će Lance biti u bolidu ovaj vikend.”

Otmar Szafnauer, direktor momčadi Racing Point

Stroll se osjećao loše i nakon VN Rusije, te prije kvalifikacija za VN Eifela. S obzirom da je imao negativan test prije kvalifikacija, bio je uvjeren da nije riječ o koronavirusu. No, nakon što nije nastupio na kvalifikacijama, testirao se doma te ipak dobio pozitivan test kao i njegov otac Lawrence Stroll.

Podrži nas

Zadnji donatori:
avalentic

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9503 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Katarina Predovan
Pulsmedia autor
188 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj