Bok! F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. Stoga, kako bismo mogli preživjeti, molimo da za ovu stranicu onemogućite AdBlock. Hvala :)

Hulkenberg u pripravnosti za Racing Point u Portugalu

Katarina Predovan

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Nakon što je u javnost dospjela vijest da je Lance Stroll bio pozitivan na Covid-19 tijekom VN Eifela, iz Racing Pointa kažu da nema rizika od nedostatka rezervne postave. Naime, za vrijeme VN Eifela, točnije u subotu ujutro, Stroll je izjavio da se osjeća loše te je u zadnji trenutak pozvan Nico Hulkenberg kao zamjena. Razlog takvom kasnom angažmanu Hulkenberga je bila uvjerenost tima da Stroll ima gripu, a ne Covid-19.

Nakon samoizolacije i negativnog testa na Covid-19 početkom ovog tjedna, Stroll vjeruje da će nastupiti na VN Portugala. Ako ipak nešto krene po zlu, prema izjavi Szafnauera, Hulkenberg je angažiran kao zamjena te je stigao u Portugal sa ostalim članovima tima.

“Da, Nico je ovdje.”

“I mislim da su se i drugi timovi po prvi put odlučili dovesti rezervne vozače. Mislim da jednostavno ima smisla imati rezervne vozače.”

Otmar Szafnauer, direktor momčadi Racing Point

U slučaju neispravnosti testa kojeg je Stroll obavio početkom tjedna, Szafnauer je izjavio:

“Imao je negativan test ulaskom u ovaj tjedan. Vjerojatnost da sada bude pozitivan je niska. Je li to nula?”

“Ne znam toliko puno o tome, ali je nisko, znate. Nico je ovdje iz predostrožnosti i uvjeren sam da će Lance biti u bolidu ovaj vikend.”

Otmar Szafnauer, direktor momčadi Racing Point

Stroll se osjećao loše i nakon VN Rusije, te prije kvalifikacija za VN Eifela. S obzirom da je imao negativan test prije kvalifikacija, bio je uvjeren da nije riječ o koronavirusu. No, nakon što nije nastupio na kvalifikacijama, testirao se doma te ipak dobio pozitivan test kao i njegov otac Lawrence Stroll.

Podrži nas

Naš zadnji donator je:   Hefest.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Katarina Predovan
Pulsmedia autor
40 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

HrvatskiEnglish