F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Verstappenu kazna prolaska kroz boks

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Max Verstappen, Toro Rosso

Kao da dosadašnji tijek situacije nije bio dovoljno katastrofalan za Maxa Verstappena, suci su mu dodijelili još i kaznu prolaska kroz boks za današnju utrku. Nakon što su njegovi mehaničari prekasno popravili bolid, Max je izašao na stazu kako bi barem isprobao funkcionira li sve na bolidu. No, zbog nepričvršćenog poklopca motora, isti se razletio po Curva Grandeu, zbog čega je Max dobio još jednu kaznu. A pridodajmo tome i kaznu od 20 mjesta na startnom gridu zbog promjene komponentni pogonske jedinice, pa nije čudo da će mladi Nizozemac startati s posljednje pozicije.

“Bili smo u velikoj žurbi. Ljudi u momčadi su napravili sjajan posao što su tako brzo uspjeli popraviti bolid. Poklopac motora je bio pričvršen oko 50%,  te su mi rekli da je prilično čvrst. Ipak, bilo je previše vibracija da bi poklopac izdržao, to je ustvari jako tanak karbon. Nisam osjetio mnogo vibracija, no shvatio sam kada je sve odletjelo u zrak. Barem se motor više hladio”, našalio se Max.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj