F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

FIA potvrdila potrošnju tokena.

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Ferrari

FIA je jutros, u svom službenom izvještaju, potvrdila da je Ferrari potrošio tri tokena za Vn Italije, dok je Mercedes ispucao svih 7. Iako se do jučer nije znao točan broj tokena koje je Ferrari potrošio, bilo je naznaka da će otprilike polovica ostati za nekoliko zadnjih utrka. Mecedes je, kako kažu njegovi čelnici, sve tokene potrošio na prilagodbu novih ulja i goriva za sljedeću sezonu, jer njihov partner Petronas već radi na tome, a ne na snagu motora.

Jedina momčad koja još nije potrošila niti jedan token je Renault, za koji je vrlo izgledno da će ih potrošiti oko VN Rusije. Dakle, francuski proizvođač ima i dalje 12 tokena. Hondi je, od početnih 9, ostalo još četiri. Dva su potrošili za VN Belgije, no poboljšanja su izostala. Ferrari također ima četiri, od početnih 10, a trošili su ih u dva navrata, za VN Kanade te ovu utrku. Mercedes više nema tokena.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

5 komentara

  1. Honda zekohonda Donator Prikaži

    je li ovi potrošeni tokeni išta utječu na sauber i manor… je li manor još uvijek sa pu iz prošle godine?


    0

    0