Abiteboul: Renault ne bi bio tu gdje jeste bez Ricciarda

Izdvojeno

graho

Prije 4 godina 2 min 1 komentara

Za prvi podij Renaulta kao tvorničke momčadi nakon povratka u sport 2016. godine zaslužan je Daniel Ricciardo. Ricciardo je preživio tešku prvu sezonu sa francuskom momčadi, u kojoj je samo 8 puta završavao među prvih 10. Ove sezone sa unaprijeđenim paketom i sjajnim vožnjama pokazao se kao jedan od najboljih na gridu.

Poslije utrke Abiteboul je istaknuo da je i Ricciardo odgovoran za bolje performanse Renaulta:

“Renault ne bi bio tu gdje jest danas bez pomoći Daniela. Nalazimo se u dosta dobroj poziciji za ovu i iduću sezonu, i mislim da je Daniel sposoban da ponovi ovakve vožnje.”

Unatoč uzlaznoj formi, Ricciardo neće biti dio momčadi sljedeće sezone. Odluka koju je donio prije početka ove sezone o prelasku u McLaren je ozbiljno narušila komunikaciju između Renaulta i Ricciarda.

Abiteboul se osvrnuo i na svoju rekaciju kad je saznao da Ricciardo napušta momčad iz Enstonea:

“Kada smo saznali da Daniel neće nastaviti suradnju, naša komunikacija je postala pomalo negativna. To je tada bila iskrena i emotivna komunikacija, baš kao i što je Daniel iskren prema momčadi i onome što čini za istu.”

Abiteboul se dotaknuo i već čuvene tetovaže i otkrio da će mu trebati određeno vrijeme prije nego posjeti tattoo umjetnika.


Odgovor

1 komentar

  1. antvra88 Prikaži

    Mora se priznat da je i Renault napokon pronasao pravi put.. Lijepo ih je vidjet kompetitivne sto je bilo nezamislivo prije sezonu, dvije.



    14
    14

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.