Abiteboul: Renault ne bi bio tu gdje jeste bez Ricciarda

Nikola Grahovac

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Abiteboul: Renault ne bi bio tu gdje jeste bez Ricciarda

Nikola Grahovac

Za prvi podij Renaulta kao tvorničke momčadi nakon povratka u sport 2016. godine zaslužan je Daniel Ricciardo. Ricciardo je preživio tešku prvu sezonu sa francuskom momčadi, u kojoj je samo 8 puta završavao među prvih 10. Ove sezone sa unaprijeđenim paketom i sjajnim vožnjama pokazao se kao jedan od najboljih na gridu.

Poslije utrke Abiteboul je istaknuo da je i Ricciardo odgovoran za bolje performanse Renaulta:

“Renault ne bi bio tu gdje jest danas bez pomoći Daniela. Nalazimo se u dosta dobroj poziciji za ovu i iduću sezonu, i mislim da je Daniel sposoban da ponovi ovakve vožnje.”

Unatoč uzlaznoj formi, Ricciardo neće biti dio momčadi sljedeće sezone. Odluka koju je donio prije početka ove sezone o prelasku u McLaren je ozbiljno narušila komunikaciju između Renaulta i Ricciarda.

Abiteboul se osvrnuo i na svoju rekaciju kad je saznao da Ricciardo napušta momčad iz Enstonea:

“Kada smo saznali da Daniel neće nastaviti suradnju, naša komunikacija je postala pomalo negativna. To je tada bila iskrena i emotivna komunikacija, baš kao i što je Daniel iskren prema momčadi i onome što čini za istu.”

Abiteboul se dotaknuo i već čuvene tetovaže i otkrio da će mu trebati određeno vrijeme prije nego posjeti tattoo umjetnika.

Podrži nas

Zadnji donatori:
fortmer
zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9403 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Nikola Grahovac
Pulsmedia autor
3 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Mora se priznat da je i Renault napokon pronasao pravi put.. Lijepo ih je vidjet kompetitivne sto je bilo nezamislivo prije sezonu, dvije.    14

    0