VN Vijetnama i službeno otkazana

Ivan Barin-Turica

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

VN Vijetnama i službeno otkazana

Ivan Barin-Turica

Prva u povijesti VN Vijetnama, koja se po originalnom kalendaru za sezonu 2020. trebala održati još u travnju, sada je i konačno otkazana.

Utrka koja se trebala voziti po ulicama Hanoija, glavnog grada ove države na jugoistoku Azije, tako će svoj premijerni nastup imati iduće sezone.

“Na kraju, ipak nismo u mogućnosti ugostiti najveće zvijezde ovog sporta zbog epidemije virusa COVID-19.”

LE NGOC CHI, DIREKTOR UTRKE U VIJETNAMU

Globalna epidemija koronavirusa u potpunosti je ispremiješala planirani raspored odvijanja utrka za ovu sezonu, a dok je dio organizatora, poput onih u Azerbajdžanu ili Japanu, već odavno prekrižio mogućnost održavanja F1 vikenda, organizatori utrke u Vijetnamu do zadnjeg su se časa nadali promjeni.

“Ovo je bila teška odluka za svih nas. Ali, nakon dugih razmatranja svih sigurnosnih opcija, uzimajući u obzir jako puno različitih faktora, jedino logično rješenje bilo je otkazati utrku. Svima zahvaljujemo na podršci i razumijevanju.”

LE NGOC CHI, DIREKTOR UTRKE U VIJETNAMU

Odluka o otkazivanju VN Vijetnama odgovorila nam je na pitanje koliko ćemo još utrka gledati do kraja sezone – 6. Prva nas sljedeći vikend očekuje VN Portugala, a nakon nje preostale su nam utrke u Imoli, Turskoj, dvije u Bahreinu te završnica sezone u Abu Dhabiju.

Podrži nas

Zadnji donatori:
fortmer
zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9403 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ivan Barin-Turica
Pulsmedia autor
33 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #VN Vijetnama 2020.

Komentiraj

4 komentara

 1. Koliko metara, tj. kilometara je duga ova ravnica? Na njoj bi Verstappen pomoću DRS-a prestigao Hamiltona, pa bi Hamilton njemu vratio, pa bi opet Max prešao njega i na kraju bi Hamilton imao još jedan kilometar za vratit svoju prvu poziciju. :D  7

  0
 2. Fernando Alonso 14 Hyper markoni Prikaži

  Pa steta, koliko sam ja vozio na F1 2020, staza je dosta dobra, ali fali joj ono nesto  1

  1