F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Bottas: Ferrari je danas bio prebrz

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Valtteri Bottas

Williams je današnje kvalifikacije završio na 5. i 6. mjestu, što možda i nije ono što su očekivali iz britanskog tima, ali pored preporođenog Ferrarija nisu mogli bolje. Priznao je to i sam Bottas, koji već nekoliko utrka uzastopno muku muči s timskim kolegom, Felipeom Massom, koji je sada vodeći Williamsov vozač u ukupnom poretku.

“Kvalifikacije nisu bile savršene jer nisam uspio uhvatiti zavjetrinu. 5. i 6. mjesto su maksimum koji smo mogli ostvariti danas, Ferrari je jednostavno bio prejak. Ritam u utrci nam je dobar, stoga se nadamo da ih sutra možemo napasti.”

S druge strane, Felipe Massa se nada posotlju:

“Sutra moramo osvojiti dosta bodova i ne smijemo ponavljati pogreške. Nadam se mjestu na postolju.#

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj